Bewustzijn Momentje online

Bewustzijn Momentje

Tijdens het Bewustzijn Momentje gaan we samen online, via TEAMS in het bewustzijn zitten. Middels een geleide meditatie leid ik je daar naar toe. En omdat we het samen doen, dragen we elkaar. We spreken niet vooraf, het duurt maar een half uurtje, maar het kan je net even helpen om weer in de juiste vibe te komen. Het kost niks, maar het levert wel veel op!

Het Bewustzijn Momentje is (meestal) op de dinsdag avond (om 20.00 – 20.30 uur) !!!

Als je mee wilt doen met het Bewustzijn Momentje (en/of met de Wereld Healing dat werkt op dezelfde manier is alleen langer en uitgebreider), stuur mij dan even een mailtje naar info@mariahenkes.nl . Je komt dan op de deelnemers lijst staan en ontvangt iedere zondag avond de mail met de TEAMS linken. Je bepaalt zelf vanuit totale vrijheid blijheid of je meedoet of niet. Je hoeft dat ook niet te melden.

  • Je hoeft alleen maar op de juiste link in de mail te klikken, als je dit via je computer doet, dan ben je gelijk binnen.
  • We werken vanaf het allereerste begin zonder camera en zonder geluid, dus zet voordat je op ‘deelnemen‘ drukt, eerst je camera en je microfoon uit. Het knopje van de camera uitzetten, vind je naast het pictogrammetje van de microfoon. Vergeet niet je microfoon even weer aan te zetten als je bij de Wereld Healing wat wilt delen.
  • Zet het Bewustzijn Momentje (en/of de Wereld Healing) alvast elke week in je agenda, zo maak je ruimte voor jezelf en ontvang je heel gemakkelijk waardevolle ondersteuning om beter in het bewustzijn te kunnen blijven!
  • Àls je liever wilt deelnemen via je mobiele telefoon, dan heb je wèl de (gratis) app van Teams nodig.
  • Vrijheid, blijheid. Als je niet kunt of wilt deelnemen, geen probleem en niet nodig om dat te melden.
  • Het kost niks, het levert wel veel op.
  • Mocht het je echt niet lukken om erin te komen, dan kan ik daar in het moment even niks aan doen. We kunnen dan wel in de loop van de week even samen proberen te kijken waar het aan ligt. Het kan zijn dat je nog niet aangemeld staat bij Microsoft, het Teams programma draait namelijk onder Microsoft. Het kan zijn dat je dan een code ontvangt om je bij Microsoft aan te melden.
  • Angst voor eigen grootsheid, licht, en stralendheid: Doe gerust mee. Als je durft… Misschien wil je wel meedoen. Maar komt het er steeds niet van. Laat je er elke keer nog weer wat tussenkomen. Omdat er nog angst is voor al dat licht, die liefde, die kracht die we in onze spirit zijn. Iets in je weet al dat dit heel groots voor je gaat zijn, en dat je door hieraan mee te gaan doen, enorme stappen zult gaan maken. Dus ja, als je durft…
  • Dankjewel voor de prachtige bijdrage die je hiermee levert aan jezelf en van daaruit aan het ‘al wat is’.

Ik verheug me erop samen met je in het licht te zitten!!

Als je mensen kent die wellicht ook mee zouden willen doen aan het Bewustzijn Momentje (en/of aan de Wereld Healing) stuur ze dan even deze link toe: https://mariahenkes.nl/aanbod-bewustzijn/ en vraag ze mij even een mailtje te sturen, info@mariahenkes.nl 

Namasté,

Maria