Herinneren wie je werkelijk bent…

spreek je waarheid, laat je ware zelf zien
Mijn boeken zijn vloeibaar goud
Boeddha

Mijn gratis E-books

Hier vind je een prachtig gratis E-book getiteld : Leren Samenwerken met Engelen, Gidsen en Spirits.

Het is 27 pagina’s en je kunt het gratis lezen, zonder enige verdere verplichtingen, als je klikt op de link onder de afbeelding. Deel deze link ook gerust met anderen!

Laat de Engelen je de weg wijzen!!

samenwerken met Engelen

Gratis E Book Leren Samenwerken met Engelen, Gidsen en Spirits

Klik op deze bovenstaande link om het te lezen, zonder enige verdere verplichtingen. Deel deze link ook gerust met anderen!

voorproefje

Er gaat een wereld voor je open
Er gaat een wereld voor je open als je echt begint te merken hoe vaak je geholpen wordt door de Engelen, Gidsen en Spirits! Als je begint te zien hoeveel tekenen en signalen je krijgt. Je gaat zien dat het leven één prachtige puzzel is, waarvan alle stukjes precies in elkaar passen. Je gaat zien dat toeval geen toeval is, maar dat op het juiste moment de juiste deuren voor je open gaan, de juiste mensen op je pad komen, de juiste dingen gebeuren, je de juiste tekenen en signalen gegeven worden, om je verder te helpen. Net zoals het geen toeval is dat jij dit hier leest. Jij bent er klaar voor dit stukje te gaan leren of te gaan verdiepen en je bent door de Engelen hier naar toe geleid. Door dit allemaal meer en meer te gaan zien, wordt het rustiger bij je van binnen, want je merkt dat je meer kunt gaan vertrouwen; dat het allemaal gaat zoals het gaat. Je kunt makkelijker dingen loslaten en overlaten aan de Engelen. Je hoeft je niet meer overal zo druk over te maken, zoals wij mensen vaak geneigd zijn te doen. Je kunt meer informatie en kennis krijgen, die je in het moment nodig hebt. Je kunt hulp krijgen bij relaties, gezondheid, werk, woonplek enzovoorts. Je gaat herkennen hoe sprankelend en magisch het leven werkelijk is!

Geniet van de magie als je alle tekenen, signalen, wonderen steeds makkelijker mag kunnen zien!