Herinneren wie je werkelijk bent…

Bewustzijn Momentje

Wil je meedoen met het Bewustzijn Momentje? Je bent van harte welkom! Kost niks, levert wel heel veel op!

Wat we doen bij het Bewustzijn Momentje

Bij het Bewustzijn Momentje komen we via TEAMS – online – in de energie samen. Middels een prachtige geleide meditatie van de engelen, gidsen en spirits, die door mij heen gesproken wordt, hoef jij je alleen maar te laten mee stromen, en daarbij alles te ervaren wat er te ervaren is.

We beginnen met een grondige aarding, waarna je je vaak al veel rustiger voelt. Dan nemen we je mee naar het bewustzijn dat je bent, en zelfs naar het ervaren dat je het totale bewustzijn van het grote geheel bent. Misschien heb je je al herinnerd dat je een ziel bent. Misschien kun je ook al ervaren dat die ziel oneindig groots is. En zelfs verbonden is met alles, het eenheidsbewustzijn. Dit alles past bij de 3e dimensie. Maar nu de trilling hoger aan het worden is, komen we al meer en meer in die hogere 5e dimensie, en dus ook ‘hoger op de berg’. Vandaaruit kunnen we veel meer zien, en ook gaan ervaren dat we het alles ZIJN. Er niet alleen mee verbonden zijn, maar het alles ook echt zijn. Dat we dat nooit verlaten hebben, dat we nooit iets anders dan het totale bewustzijn van het grote geheel geweest zijn. Het is geweldig om te ervaren. Daar voelen we dat we omnipotent zijn. The All Power!

Wees welkom, raak geïnspireerd, geniet, verspreid je licht en wees zelf de healing die je in de wereld wilt zien.

Tijden

Het Bewustzijn Momentje is elke dinsdagavond van 20.30 uur – 21.05 uur. Daarna gaat het Bewustzijn Momentje heel vloeiend over in het Stilte Momentje tot 21.30 uur. Het is helemaal aan jou of je daar ook aan mee wilt doen. Je kunt te allen tijde op de verlaten knop klikken.

Wil je alleen meedoen met het Stilte Momentje, kun je ook tussen 21.05 en 21.10 uur aansluiten. (Liever niet eerder dan 21.05 en niet later dan 21.10 uur.)

 

Wat kost het

Het bewustzijnsmomentje is gratis. Donaties zijn natuurlijk altijd van harte welkom.

 

Dit is hoe het werkt

– Het is volledig vanuit vrijheid – blijheid. Je kiest zelf of je meedoet of niet. Je hoeft dat ook niet te laten weten.

– Het kost niks, gratis, noppes, nada. Je mag Doneren als je dat fijn vindt, hoeft niet.

– Het levert wel veel op! Het is een rustpunt en krachtbron, waar je de rest van de week heerlijk uit kunt putten en op kunt mee stromen.

– We werken vanaf het begin zonder beeld. Gewoon lekker in je eigen bubbel. Helemaal genietend van wat er allemaal mag gebeuren in de energie.

– Bij het Bewustzijn Momentje/Stilte Momentje spreken we niet vooraf en ook niet achteraf.

– Als je mensen kent die misschien mee willen doen met de Wereld Healing, het Bewustzijn Momentje of het Stilte Momentje, stuur dan gerust deze informatie door.

– Zet de Wereld Healing en/of het Bewustzijn Momentje en/of het Stilte Momentje alvast elke week in je agenda, zo maak je ruimte voor jezelf en ontvang je heel gemakkelijk waardevolle ondersteuning om beter in het bewustzijn te kunnen blijven!

Aanmelden voor het Bewustzijn Momentje

Wil je voor het eerst meedoen met het Bewustzijn Momentje of het Stilte Momentje, stuur dan even een mailtje naar info@mariahenkes.nl
Dan kom je bij mij op de deelnemers lijst te staan en ontvang je via de mail elke zondag de Teams linken. Als je op de juiste gehighlighte link klikt via je computer dan kom je via de deelnemen knop gelijk binnen. Je hoeft daarvoor niks te installeren. Mocht je het echter willen volgen met je mobiele telefoon, dan heb je wèl de gratis Teams app nodig.

Mocht je op een gegeven moment niet meer willen deelnemen, stuur dan gerust even een mailtje, dan haal ik je weer van de deelnemers lijst af.

Andere mogelijkheden bij mij

Naast het Bewustzijn Momentje (elke dinsdagavond van 20.30 uur – 21.05 uur) geef ik ook:

het Stilte Momentje (elke dinsdagavond van 21.10 uur – 21.30 uur)

de Wereld healing (elke maandagmiddag van 13.30 uur –  15.00 uur)

Wil je zelf Healing van mij ontvangen, ik geef 17 x  per jaar een groepshealing op afstand, die je gewoon lekker vanuit je eigen ontspannen thuis kunt ontvangen, ze worden in het moment gewoon gelijk aan je gegeven, je hoeft daar niet voor thuis te zijn, noch daarin mee te voelen, mag natuurlijk wel, kun je wel wat healing gebruiken klik dan hier

Misschien vind je het ook fijn om regelmatig deze prachtige meditatie Wereldhealing van mij op www.youtube.com te doen. Hiervoor hoef je alleen maar op deze link te klikken.

Kijk voor meer mogelijkheden even in de agenda

Muziekje erbij aan

Je kunt jezelf ondersteunen om gemakkelijker in de hogere trilling te blijven middels de muziek van Mei Lan. Haar muziek heeft een hele hoge trilling, het zal je helpen om makkelijker mee te kunnen gaan op de hoge trilling van deze Wereld Healing. Een fijne optie hierin is: Song for a pure Heart 🧡 Mei-lan 1 Hour Loop RELAX

Of klik hier, dan heb je een prachtige playlist van meerdere nummers van Mei Lan, die ik heb samengesteld.

Ik verheug me erop samen met je in het licht te zitten!!

Namasté,

Maria