Herinneren wie je werkelijk bent…

spreek je waarheid, laat je ware zelf zien
Mijn boeken zijn vloeibaar goud
Boeddha

Mijn boeken

Ontwaken uit de droomstaat van je mind

Wakker worden uit de droomstaat van de mind, betekent dat we zien dat we niet het mens-stuk zijn met al z’n problemen, drama en hectiek. Maar iets wat vele malen grootser, wijzer, krachtiger en vrijer is. Als we ons kunnen herinneren wie we werkelijk zijn, vinden we de rust en vrede in ons ware zelf. Het maakt dat we op een andere manier naar het leven kunnen kijken. Dwars door alle illusies heen kunnen zien, dat het geluk altijd al in onszelf zit, in wie we waarlijk zijn. Dat daarin alles altijd al goed is zoals het is…

Dit boek helpt je om weer te kunnen leven vanuit licht, gemak en moeiteloosheid.

Een leven waarin alles vanzelf mag ontstaan en nieuwe deuren zich zomaar zullen openen.

Het laten ontstaan vanuit Flow

Wat is Flow?Wat is flow en hoe komen we in de flow? Flow is het laten stromen. Kunnen we dat leren uit boeken? Jazeker, iets kan namelijk alleen maar stromen wanneer het heel licht is. Daarom mag onze energie lichter worden en mogen we alle zwaarte van ons af laten vallen. We hoeven niet meer te weten hoe onze problemen zijn ontstaan. We hoeven ze alleen maar te doorzien, te doorzien dat ze een illusie zijn. Zo lost het heldere licht van ons bewustzijn alle zwaarte op. Dan kunnen we alles weer laten ontstaan vanuit gemak en moeiteloosheid.

Dit boek is volledig door mij heen geschreven. Het geeft heldere inzichten en simpele handvaten hoe we vanuit flow kunnen zijn.

Meer over het bewustzijn lees je in mijn eerste boek: Ontwaken uit de droomstaat van je mind.