Herinneren wie je werkelijk bent…

Wereld Healing

het licht is wie we zijn
Buddha monnik
Mijn boeken zijn vloeibaar goud

Wil je meedoen met de Wereld Healing? Je bent van harte welkom! Kost niks, levert wel heel veel op!

Wat we doen bij de Wereld Healing

Bij de Wereld Healing komen we via TEAMS – online – in de energie samen. Middels een prachtige geleide meditatie van de engelen, gidsen en spirits, die door mij heen gesproken wordt, hoef jij je alleen maar te laten mee stromen, en daarbij alles te ervaren wat er te ervaren is.

Misschien heb je je al herinnerd dat je een ziel bent. Misschien kun je ook al ervaren dat die ziel oneindig groots is. En zelfs verbonden is met alles, het eenheidsbewustzijn. Dit alles past bij de 3e dimensie. Maar nu de trilling hoger aan het worden is, komen we al meer en meer in die hogere 5e dimensie, en dus ook ‘hoger op de berg’. Vandaaruit kunnen we veel meer zien, en ook gaan ervaren dat we het alles ZIJN. Er niet alleen mee verbonden zijn, maar het alles ook echt zijn. Dat we dat nooit verlaten hebben, dat we nooit iets anders dan het totale bewustzijn van het grote geheel geweest zijn. Het is geweldig om te ervaren. Daar voelen we dat we omnipotent zijn. The All Power!

Ons daar bewustzijn van te zijn, dat we het ‘al wat is‘ zijn, maakt niet alleen dat we zelf geheald worden, maar ook dat we alle mensen op de hele wereld healen.

Wees welkom, raak geïnspireerd, geniet, verspreid je licht en wees zelf de healing die je in de wereld wilt zien.

Tijden

De Wereld Healing is elke maandagmiddag van 13.30 uur – 15.00 uur.

Om 13.30 uur delen we heel even een kwartiertje met elkaar wat er in het collectief allemaal speelt in de energie. Je bent daarbij van harte welkom om te delen, vragen te stellen of gewoon mee te luisteren naar de inzichten van mij en van anderen. Het is interessant om daar in mee te luisteren, want het geeft vaak ook weer veel inzichten over de stukken waar je zelf in zit.

Maar je kunt ook net iets later aansluiten om 13.45 uur, want dan begint de geleide meditatie en gaan we het AL WAT IS zelf ervaren en daarbij ook ervaren dat dat is wat we Zijn. Daarbij kun je heerlijk genieten van de vredevolle rust van het bewustzijn.

Rond 15.00 uur sluiten we de meditatie af, en spreken we nog even na. Ook dat is altijd interessant en leerzaam wat er dan allemaal doorkomt. Je kiest zelf of je daarbij wilt delen, vragen stellen, gewoon mee luisteren of de healing wilt verlaten. Doe vooral zoals het voor jou in het moment goed voelt.

Wat kost het

Het bewustzijnsmomentje is gratis. Donaties zijn natuurlijk altijd van harte welkom.

Dit is hoe het werkt

– Het is volledig vanuit vrijheid – blijheid. Je kiest zelf of je meedoet of niet. Je hoeft dat ook niet te laten weten.

– Het kost niks, gratis, noppes, nada. Je mag Doneren als je dat fijn vindt, hoeft niet.

– Het levert wel veel op! Niet alleen leer je heel veel door deze Wereld Healingen. Het is ook een rustpunt en krachtbron, waar je de rest van de week heerlijk uit kunt putten en op kunt mee stromen. Dat we alle mensen op de hele wereld een healing mogen geven is het natuurlijk al helemaal fantastisch. Al zullen we nooit precies weten wat het allemaal doet. Maar dat hoeft ook niet. Alvast bij voorbaat dank voor het leveren van deze prachtige bijdrage.

– We werken vanaf het begin zonder beeld. Gewoon lekker in je eigen bubbel. Helemaal genietend van wat er allemaal mag gebeuren in de energie.

– Als je mensen kent die misschien mee willen doen met de Wereld Healing, (het Bewustzijn Momentje of het Stilte Momentje), stuur dan gerust deze informatie door.

– Angst voor eigen grootsheid…  Doe gerust mee. Als je durft… Misschien wil je wel meedoen. Maar komt het er steeds niet van. Laat je er elke keer nog weer wat tussenkomen. Omdat er nog angst is voor al dat licht, die liefde, die kracht die we in onze spirit zijn. Iets in je weet al dat dit heel groots voor je gaat zijn, en dat je door hieraan mee te gaan doen, enorme zevenmijlslaarzen stappen zult gaan maken. Dus ja, als je durft…

– Zet de Wereld Healing en/of het Bewustzijn Momentje en/of het Stilte Momentje alvast elke week in je agenda, zo maak je ruimte voor jezelf en ontvang je heel gemakkelijk waardevolle ondersteuning om beter in het bewustzijn te kunnen blijven!

Aanmelden voor de Wereld Healing

Wil je voor het eerst meedoen met de Wereld Healing, het Bewustzijn Momentje of het Stilte Momentje, stuur dan even een mailtje naar info@mariahenkes.nl
Dan kom je bij mij op de deelnemers lijst te staan en ontvang je via de mail elke zondag de Teams linken. Als je op de juiste gehighlighte link klikt via je computer dan kom je via de deelnemen knop gelijk binnen. Je hoeft daarvoor niks te installeren. Mocht je het echter willen volgen met je mobiele telefoon, dan heb je wèl de gratis Teams app nodig.

Mocht je op een gegeven moment niet meer willen deelnemen, stuur dan gerust even een mailtje, dan haal ik je weer van de deelnemers lijst af.

Andere mogelijkheden bij mij

Naast de Wereld Healing geef ik ook:

het Bewustzijn Momentje ( elke dinsdagavond van 20.30 uur – 21.05 uur)

het Stilte Momentje (elke dinsdagavond van 21.o5 uur – 21.30 uur)

Wil je zelf Healing van mij ontvangen, ik geef 17 x  per jaar een groepshealing op afstand, die je gewoon lekker vanuit je eigen ontspannen thuis kunt ontvangen, ze worden in het moment gewoon gelijk aan je gegeven, je hoeft daar niet voor thuis te zijn, noch daarin mee te voelen, mag natuurlijk wel, kun je wel wat healing gebruiken klik dan hier

Misschien vind je het ook fijn om regelmatig deze prachtige meditatie Wereldhealing van mij op www.youtube.com te doen. Hiervoor hoef je alleen maar op deze link te klikken.

Kijk voor meer mogelijkheden even in de agenda

Muziekje erbij aan

Je kunt jezelf ondersteunen om gemakkelijker in de hogere trilling te blijven middels de muziek van Mei Lan. Haar muziek heeft een hele hoge trilling, het zal je helpen om makkelijker mee te kunnen gaan op de hoge trilling van deze Wereld Healing. Een fijne optie hierin is: Song for a pure Heart 🧡 Mei-lan 1 Hour Loop RELAX

Of klik hier, dan heb je een prachtige playlist van meerdere nummers van Mei Lan, die ik heb samengesteld.

Ik verheug me erop samen met je in het licht te zitten!!

Namasté,

Maria