Herinneren wie je werkelijk bent…

spreek je waarheid, laat je ware zelf zien
helen met licht van het universele bewustzijn
Boeddha

Healing op afstand

Mijn spirithelpers hebben me aangegeven dat we in 2024 weer doorgaan met de groepshealingen op afstand! Sterker nog, ze gaven aan dat op dit moment het opschonen van de zwaarte uit ons lichaam heel belangrijk is. Want het is vooral al die zwaarte, ladingen en lasten in ons lichaam, die ons ervan weerhouden om al meer vanuit de moeiteloosheid van de 5e dimensie te kunnen zijn. Daarom mogen we alles loslaten, wat ons niet langer dient.

Ook in het nieuwe jaar, kun je dus weer bijna elke maand 2x een boost in bewustzijn, groei, energie en healing ontvangen! In het totaal zal ik maar liefst 17 groepshealingen op afstand geven in het nieuwe jaar. Bovendien neem ik je dan ook nog mee in alle Healingen die ik nog tussendoor geef! Dus in werkelijkheid zijn het er veel meer dan 17. Zo word je het hele jaar door extra ondersteund in al je processen. En je hoeft daar helemaal niks voor te doen.

Je ontvangt deze zeer krachtige healingen, gewoon lekker vanuit je eigen ontspannen thuis.

Deze Healingen worden wel gegeven met de mogelijkheid tot een online LIVE verbinding via TEAMS.

Je mag er online LIVE bij zijn, met of zonder camera aan, je mag er voor thuis blijven, je mag meevoelen, maar dat hoeft allemaal niet. Doe het vooral zoals het voor jou goed voelt.  Het wordt sowieso in het moment gewoon gelijk aan je gegeven.

Voor elke healing ontvang je op de dag zelf vòòr 19.00 uur even een mailtje als reminder en bevestiging, daarin staat ook de TEAMS link. Ook na afloop ontvang je even een kort verslagje van de healing.  (voor data zie helemaal onderaan).

Aanmelden:

de eerstvolgende 2 healingen zijn:

26 juni 2024 woensdagavond Intuïtieve Healing 25,-  koop hier je ticket om deze healing te ontvangen
10 juli 2024 woensdagavond IET Engelen Healing 45,-  koop hier je ticket om deze healing te ontvangen

Dit is hoe de healingen op afstand werken:

Ik geef twee verschillende groeps healingen op afstand:

 • Intuïtieve groepshealing op afstand        € 25,-       (1 x p. mnd, alle data staan helemaal onderaan deze pagina)
 • IET* Engelen groepshealing op afstand   € 45,-     (5 x p. jaar, alle data staan helemaal onderaan deze pagina)

Vanaf 2015 ben ik hierin getraind:

Gelijk vanaf de allereerste keer dat ik een groepshealing op afstand gaf, voelde ik dat ik door een heel team begeleid werd. Bij elke healing kreeg ik ook weer nieuwe manieren en tips door hoe ik het kon doen en zo leerde ik elke keer weer nieuwe technieken. De healingen worden ervaren als zeer krachtig, ze zetten alles prachtig mooi in beweging en zorgen ervoor dat dingen loskomen waar je vast in zit.

Ik geef nu alleen nog groepshealingen op afstand omdat:

Ik op deze manier meer mensen van dienst kan zijn. Bovendien zijn de healingen door alle groepsenergie die daarbij gebundeld wordt, nog krachtiger.

Je kunt de healingen gewoon lekker thuis, vanuit je eigen lekkere ontspannen plekje ontvangen, hoe fijn is dat?! Er is wel een mogelijkheid tot een live verbinding via TEAMS. Maar daarbij hoef je niet aanwezig te zijn. Je mag ervoor thuis blijven en online aanwezig zijn, met of zonder camera, je mag meevoelen, maar dat hoeft allemaal niet. De Healingen worden sowieso in het moment gewoon gelijk aan je gegeven. Ontvang het vooral zoals het voor jou goed voelt. Voel je vrij.

We zitten  in een tijd dat dingen gemakkelijker, sneller en directer gaan. De groepshealingen op afstand zijn daar een prachtig voorbeeld van.

Data voor 2024:

Zie de lijst met alle data voor 2024 helemaal onderaan deze pagina.

Tijden:

 • De intuïtieve groepshealingen op afstand op woe. 1x per maand, van 20.30 – 21.30 uur. (vanaf 19.30 uur ben ik al online en begin ik al met het voor-opschoon werk)
 • De IET* engelenhealing groepshealingen op woe. 5x per jaar,  van 20.00 – 22.00 uur. (vanaf 19.30 uur ben ik al online en begin ik al met het voor-opschoon werk)

Ik zal me op een speciale manier openen voor de Spiritwereld, en me afstemmen op jou. Op die manier ben ik een doorgeef luik, en zul jij alles ontvangen van alle engelen, gidsen en spirits wat jij in het moment nodig hebt, met betrekking tot de algemene intentie en jouw speciale eigen intentie. Er wordt geheald in alle richtingen van tijd, ruimte en energie. In alle dimensies waar we niet eens weet van hebben, daarom kunnen we ook veel meer loslaten.

Geef jouw eigen intentie mee aan de groepshealing op afstand:

Geef je eigen, speciale intentie mee aan deze healing. Het liefst positief verwoord, alsof het al zo is, altijd vanuit dankbaarheid, en ook heel mooi om er achter aan te zetten: en dat alles wat dat in de weg staat in alle richtingen van tijd, ruimte en energie opgelost, geheald en gezuiverd mag zijn. Je kunt de intentie neerzetten in gedachten of echt op papier.

Wees je er van bewust dat om tot healing te komen, het ook kan zijn dat er in de dagen na deze healing een belangrijk inzicht bij je naar binnen valt, dat je helpt om stukje verder te komen, op jouw pad naar healing.

Je kunt ook iemand anders opgeven voor de healingen op afstand:

Ook als je iemand anders opgeeft voor de healing werkt het voor diegene net zo krachtig. Het kan je partner, je kind, dier, familielid of vriend of vriendin zijn.

Schrijf de voor- en achternaam van diegene in de koopticket en dan komt zijn of haar naam op de lijst te staan.

Je hoeft geen toestemming van diegene te hebben, hiervoor wordt door de engelenwereld allemaal gezorgd, wij hoeven daar niet tussen te gaan zitten. Er zal voor diegene gebeuren wat in het moment mag gebeuren.

Het kan heel zinvol en effectief zijn om bij een thema wat speelt in het hele gezin alle gezinsleden aan te melden.

Wat kost het:

 • De intuïtieve groepshealing op afstand kost los € 25,-p.p. wordt 1x per mnd gegeven, van 20.30 – 21.30 uur.
 • De IET* engelenhealing, kost los  € 45,- p.p. wordt 5x per jaar gegeven, van 20.00 – 22.00 uur.

Ter voorbereiding op de healingen op afstand:

Op de dag zelf, ontvang je van mij vòòr 19.00 uur een mailtje ter herinnering, bevestiging en voorbereiding. Daarin staat ook de TEAMS link, waarmee je als je dat wilt de healing (met of zonder camera aan) live kunt mee ervaren. Dat mag, dat hoeft niet. Vaak kun je dan van alles meevoelen, maar ook als je niets voelt kan het zijn dat de healing op diepere lagen bij je aan het doorwerken is. Na afloop van de healing ontvang je via de mail een klein verslagje over de healing.

Ter voorbereiding zou ik je willen adviseren om zowel voor als (eventueel ook na) de healing zo gezond, licht en zo min mogelijk te eten. Zo ondersteun je je lichaam het mooist om de healing goed te laten bezinken.

Als je vragen hebt, graag even mailen naar info@mariahenkes.nl

Hier even een klein verslagje van mezelf, wat ik stuurde aan de deelnemers na een van de groepshealingen dit jaar;

Het werd al gauw duidelijk dat in het voorwerk er alleen maar schoongemaakt en losgelaten zou worden, onder andere het loslaten van de angsten op de benen, die ons er van weerhouden om stappen te gaan nemen richting wat we van binnen werkelijk willen, maar waar angst ons in tegenhoudt…

Verder kwam in het voorwerk omhoog dat we tijdens de healing vanaf 21.00 uur stukjes verloren ziel zouden verzamelen en weer gingen teruggeven aan hen die bereid waren ze weer te ontvangen.

Verder in het voorwerk het gebruikelijke opschoonwerk om de energie zo mooi mogelijk voor te bereide op wat er daarna ging komen.

Eigenlijk een beetje als vorige keer, voelde ik weer dat toen we echt gas gingen geven, zo rond 21.00 uur, er van mij gevraagd werd een zo krachtig en groot licht mogelijk licht te zijn, opdat alles door mij heen kon stromen wat er gegeven zou gaan worden, en dat ging gelijk met volle kracht. Elke keer een ander thema, heel snel achter elkaar, van activaties, coderingen, formules, symbolen, tot kennis, inzicht, informatie, weten, naar alleen maar hoeven te Zijn, tot wat bleek het allerhoogste te zijn en dat was Bewustzijn….. de energie van healing en liefde die daarna kwam leek daar wel mee te verbleken.

Rond 21.30 uur was het ook opeens weer klaar.

Er volgde daarna alleen nog wat verticale verbinding en aarding.

En toen was het helemaal klaar. Wat een bijzondere healing weer!!!

Belangrijk:

Healing geschied door jouzelf, ik help je in samenwerking met Engelen, Gidsen, Spirits en God om jouw lichaam en geest de mogelijkheid te geven om weer zelf tot healing te komen. Hoeveel er opgelost en geheald kan worden is afhankelijk van in hoeverre we zelf bereidwillig en in staat zijn om los te laten. Alles gebeurt in divine timing and order. Nooit meer, minder, sneller of langzamer dan goed voor ons is.

* IET staat voor Integrated Energy Therapy, dat is een engelenhealing die je kan helpen heel veel blokkades uit het verleden los te laten. Stuur me gerust een mailtje als je meer informatie wilt.

Dit zijn alle data voor alle healingen in 2024:

– 12x een Intuïtieve groepshealing (kost los 25,-)

en

– 5x een engelenhealing IET groepshealing (kost los 45,-).

 1. 17 jan. 2024, woe Intuïtieve healing
 2. 07 febr 2024, woe IET* engelen healing
 3. 28 febr 2024, woe Intuïtieve healing
 4. 20 mrt. 2024, woe Intuïtieve healing
 5. 17 apr. 2024, woe Intuïtieve healing
 6. 08 mei. 2024, woe Intuïtieve healing  (let op: dit is de healing die ipv de healing op 1 mei is gekomen )
 7. 15 mei. 2024, woe IET* engelen healing
 8. 26 juni 2024, woe Intuïtieve healing     koop hier je ticket om deze Healing te ontvangen
 9. 10 juli 2024, woe IET* engelen healing     koop hier je ticket om deze Healing te ontvangen
 10. 14 aug. 2024, woe Intuïtieve healing
 11. 11 sept 2024, woe Intuïtieve healing
 12. 25 sept 2024, woe Intuïtieve healing
 13. 09 okt 2024,  woe Intuïtieve healing
 14. 23 okt. 2024, woe IET* engelen healing
 15. 06 nov. 2024, woe Intuïtieve healing
 16. 20 nov. 2024, woe Intuïtieve healing
 17. 11 dec. 2024, woe IET* engelen healing