Herinneren wie je werkelijk bent…

spreek je waarheid, laat je ware zelf zien
helen met licht van het universele bewustzijn
Boeddha

Healing op afstand

Healing op afstand ontvangen. Lekker vanuit je eigen ontspannen thuis geheald worden. Wat wil je nog meer?

Groepshealingen voor 2023

Mijn spirithelpers hebben me aangegeven dat we dit jaar weer doorgaan met de groepshealingen op afstand! Sterker nog, ze gaven aan dat op dit moment het opschonen van de zwaarte uit ons lichaam heel belangrijk is. Want het is vooral al die zwaarte, ladingen en lasten in ons lichaam, die ons ervan weerhouden om al meer vanuit de moeiteloosheid van de 5e dimensie te kunnen zijn. Daarom mogen we alles loslaten, wat ons niet langer dient. In deze nieuwe tijd kunnen en mogen we al veel meer loslaten en veel verder healen. Omdat alles er bij iedereen gewoon vanaf mag. Er zitten geen lessen meer in. Alle zwaarte mag er gewoon vanaf, opdat we ons kunnen herinneren dat we dat licht zijn.

Telkens als je een boost in bewustzijn, groei, energie en healing wilt ontvangen, ben je van harte welkom om mee te doen. Je kunt 2x per maand meedoen, want in het totaal geef ik per jaar 17 x een Healing op afstand! En je hoeft er helemaal niks voor te doen. Gun jij jezelf deze ondersteuning? Het is net als een mee-trap-ondersteuning op een elektrische fiets, je fietst heel moeiteloos door alle processen in je leven.

Je ontvangt deze zeer krachtige Healing, gewoon lekker vanuit je eigen ontspannen thuis. Je hoeft niet thuis te zijn, noch mee te voelen, mag wel. Het wordt in het moment gewoon gelijk aan je gegeven.

Voor elke Healing ontvang je van te voren even een mailtje als reminder, en ook na afloop even een kort verslagje van de Healing.  (voor data zie hieronder).

Aanmelden voor een Healing doe je middels het kopen van een koopticket, zie hieronder of helemaal onderaan de pagina.

Als je vragen hebt, graag even mailen naar info@mariahenkes.nl

Dit zijn alle data voor 2023 (!!!!!)

12x een Intuïtieve Healing op afstand (kost 25,-)

en

5x een Engelenhealing volgens de IET manier* groepshealing (kost 45,-).

 1. 25 jan. 2023, woe, Intuïtieve Healing op afstand
 2. 08 febr 2023, woe IET* Engelen Healing op afstand
 3. 22 febr 2023, woe  Intuïtieve Healing op afstand
 4. 08 mrt. 2023, woe Healing of afstand   (let op: deze healing is verplaatst, hij stond oorspronkelijk op 15 maart)
 5. 12 apr. 2023, woe  Intuïtieve Healing op afstand
 6. 03 mei. 2023, woe Intuïtieve Healing op afstand
 7. 17 mei. 2023, woe IET* Engelen Healing op afstand
 8. 21 juni 2023, woe Intuïtieve Healing op afstand
 9. 05 juli 2023, woe IET* Engelen Healing op afstand
 10. 09 aug. 2023, woe Intuïtieve Healing op afstand
 11. 13 sept 2023, woe Intuïtieve Healing op afstand  (let op: deze healing is verplaatst, hij stond oorspronkelijk op 6 sept)
 12. 20 sept 2023, woe Intuïtieve Healing op afstand  koop hier je ticket 
 13. 04 okt 2023,  woe Intuïtieve Healing op afstand
 14. 18 okt. 2023, woe IET* Engelen Healing op afstand
 15. 01 nov. 2023, woe Intuïtieve Healing op afstand
 16. 15 nov. 2023, woe Intuïtieve Healing op afstand
 17. 13 dec. 2023, woe IET* Engelen Healing op afstand

Dit is hoe de healingen op afstand werken:

Ik geef twee verschillende groeps healingen op afstand:

 • Intuïtieve Healing op afstand        € 25,-       (1 x p. mnd, data hieronder en in Agenda)
 • IET* Engelen Healing op afstand   € 45,-     (5 x p. jaar, data hieronder en in Agenda)

Vanaf 2015 ben ik hierin getraind:

Gelijk vanaf de allereerste keer dat ik een groepshealing op afstand gaf, voelde ik dat ik door een heel team begeleid werd. Bij elke healing kreeg ik ook weer nieuwe manieren en tips door hoe ik het kon doen en zo leerde ik elke keer weer nieuwe technieken. De healingen worden ervaren als zeer krachtig, ze zetten alles prachtig mooi in beweging en zorgen ervoor dat dingen loskomen waar je vast in zit.

Ik geef nu alleen nog Groepshealingen op afstand omdat:

Ik op deze manier meer mensen van dienst kan zijn. Bovendien zijn de healingen door alle groepsenergie die daarbij gebundeld wordt, nog krachtiger.

Je kunt de healingen gewoon lekker thuis, vanuit je eigen lekkere ontspannen plekje ontvangen, hoe fijn is dat?!

We zitten  in een tijd dat dingen gemakkelijker, sneller en directer gaan. De groepshealingen op afstand zijn daar een prachtig voorbeeld van. Bovendien mogen we in deze nieuwe tijd alle zwaarte, gewoon als een oude zware jas van ons af laten glijden.

Zowel bij de Intuïtieve Healing op afstand, alsook bij de IET Engelen Healing op afstand, werk ik nou samen met alle Engelen, Gidsen en Spirits die door me heen willen healen. Bij de Intuïtieve Healing op afstand volg ik intuïtief wat er mag gebeuren. * Bij de IET Engelen Healing volg ik het systeem van de Integrated Energy Therapy (IET).

Wanneer en hoe laat zijn de healingen op afstand:

Zie de lijst met alle data helemaal onderaan.

 • De Intuïtieve Healing op afstand is 1x per maand, op woe. avond van 20.30 – 21.30 uur. (vanaf 19.30 uur begin ik al met contact maken en met voorbereidend opschoonwerk)
 • De IET* Engelen Healing op afstand is op 5x per jaar, op woe. avond van 20.00 – 22.00 uur. (vanaf 19.30 uur begin ik al met contact maken en met voorbereidend opschoonwerk)

Je hoeft er niet voor te gaan zitten of liggen, je hoeft er ook niet voor thuis te blijven, je hoeft ook niet mee te voelen.

Dat is allemaal al weer van de oude energie. Je mag natuurlijk meevoelen, maar het hoeft niet. Het zal op het moment van de healing vanzelf aan je gegeven worden, of je nou bewust meevoelt of niet. Ik zal me op een speciale manier openen voor de Spiritwereld, en me afstemmen op jou. Op die manier ben ik een doorgeef luik, en zul jij alles ontvangen van alle engelen, gidsen en spirits wat jij in het moment nodig hebt.

Als je dat fijn vindt, kun je gewoon voor jezelf je eigen intentie meegeven aan de Healingen op afstand:

Het liefst positief verwoord, alsof het al zo is, altijd vanuit dankbaarheid, en ook heel mooi om er achter aan te zetten: en dat alles wat dat in de weg staat in alle richtingen van tijd, ruimte en energie opgelost, geheald en gezuiverd mag zijn. Je kunt de intentie neerzetten in gedachten of echt op papier. Maar het is ook heel krachtig om alleen maar de bereidwilligheid uit te spreken, in gedachten neer te zetten of op te schrijven voor jezelf, dat alles mag gebeuren wat er mag gebeuren. Omdat we healen in alle richtingen van tijd, ruimte en energie, in alle dimensies waar we niet eens weet van hebben, kun je ook veel meer loslaten! 

Wees je er van bewust dat om tot healing te komen, het ook kan zijn dat er in de dagen na deze healing een belangrijk inzicht bij je naar binnen valt, dat je helpt om stukje verder te komen, op jouw pad naar healing.

Je kunt ook iemand anders opgeven voor de healingen op afstand:

Ook als je iemand anders opgeeft voor de healing werkt het voor diegene net zo krachtig. Het kan je partner, kind, dier, familielid, vriend en/of vriendin zijn.

Schrijf de voor- en achternaam van die persoon/personen in het notitie veld van de koopticket in de winkelmand en dan komt zijn of haar naam (namen) op de lijst te staan.

Je hoeft geen toestemming van diegene te hebben, hiervoor wordt door de engelenwereld allemaal gezorgd, wij hoeven daar niet tussen te gaan zitten. Er zal voor diegene gebeuren wat in het moment mag gebeuren. Jij ontvangt zelf de bevestigingsmail en het verslagje achteraf in de mail.

Het kan heel zinvol en effectief zijn om bij een thema wat speelt in het gezin, alle gezinsleden aan te melden.

Wat kost het:

 • De Intuïtieve Healing op afstand kost € 25,-p.p. wordt 1x per mnd gegeven, van 20.30 – 21.30 uur.
 • De IET* Engelen Healing op afstand, kost € 45,- p.p. wordt 5x per jaar gegeven, van 20.00 – 22.00 uur.

Aanmelden:

Als je een ticket koopt voor een healing onderaan de pagina middels de ticket die achter de juiste datum staat, dan ben je gelijk en automatisch ook al aangemeld. Je ontvangt daar gelijk al een bevestiging van in de mail. Daarnaast ontvang je van mij op de dag van de Healing ook nog vòòr 19.00 uur een mailtje ter herinnering, bevestiging en voorbereiding.

 

Ter voorbereiding op de healingen op afstand:

Ter voorbereiding zou ik je willen adviseren om ongeveer twee uur van te voren niets (of heel licht en gezond) te eten, en ook na de healing niet gelijk naar eten te grijpen. Eten kan namelijk de boel behoorlijk dichttrekken.

Als je wilt meevoelen met de healing, mag, hoeft niet:

Dan zou ik je willen vragen om 10 minuten voor aanvang al een rustig plekje op te zoeken, en even niks te doen en je even helemaal te ontspannen opdat je alles kunt voelen wat er te voelen is. Vaak kun je dan van alles meevoelen, maar ook als je niets voelt kan het zijn dat de healing op diepere lagen bij je aan het doorwerken is.

Hier even een klein verslagje van mezelf, wat ik stuurde aan de deelnemers na een van de groepshealingen dit jaar;

Het werd al gauw duidelijk dat in het voorwerk er alleen maar schoongemaakt en losgelaten zou worden, onder andere het loslaten van de angsten op de benen, die ons er van weerhouden om stappen te gaan nemen richting wat we van binnen werkelijk willen, maar waar angst ons in tegenhoudt…

Verder kwam in het voorwerk omhoog dat we tijdens de healing vanaf 21.00 uur stukjes verloren ziel zouden verzamelen en weer gingen teruggeven aan hen die bereid waren ze weer te ontvangen.

Verder in het voorwerk het gebruikelijke opschoonwerk om de energie zo mooi mogelijk voor te bereide op wat er daarna ging komen.

Eigenlijk een beetje als vorige keer, voelde ik weer dat toen we echt gas gingen geven, zo rond 20.30 uur, er van mij gevraagd werd een zo krachtig en groot licht mogelijk licht te zijn, opdat alles door mij heen kon stromen wat er gegeven zou gaan worden, en dat ging gelijk met volle kracht. Elke keer een ander thema, heel snel achter elkaar, van activaties, coderingen, formules, symbolen, tot kennis, inzicht, informatie, weten, naar alleen maar hoeven te Zijn, tot wat bleek het allerhoogste te zijn en dat was Bewustzijn….. de energie van healing en liefde die daarna kwam leek daar wel mee te verbleken.

Rond 21.30 uur was het ook opeens weer klaar.

Er volgde daarna alleen nog wat verticale verbinding en aarding.

En toen was het helemaal klaar. Wat een bijzondere healing weer!!!

Belangrijk:

Healing geschied door jouzelf, ik help je in samenwerking met Engelen, Gidsen, Spirits en God om jouw lichaam en geest de mogelijkheid te geven om weer zelf tot healing te komen. Hoeveel er opgelost en geheald kan worden is afhankelijk van in hoeverre we zelf bereidwillig en in staat zijn om los te laten. Immers hebben we als mens een vrije wil, om alles open te zetten wat er mag gebeuren, of het nog dicht te houden. Als je voor jezelf de intentie neerzet, ik ben bereid alles te laten gebeuren wat er mag gebeuren. Dan kunnen dingen zich gaan openen. Dan nog zal alles gebeuren in perfecte divine timing and order. Nooit meer, minder, sneller of langzamer dan goed voor ons is.

Dit zijn nogmaals alle data voor 2023 (!!!!!)12x een Intuïtieve Healing op afstand (kost 25,-) en 5x een IET* Engelen Healing op afstand (kost 45,-).

  1. 25 jan. 2023, woe, Intuïtieve Healing op afstand
  2. 08 febr 2023, woe IET* Engelen Healing op afstand
  3. 22 febr 2023, woe Intuïtieve Healing op afstand
  4. 08 mrt. 2023, woe Intuïtieve Healing of afstand   (let op: deze healing is verplaatst, hij stond oorspronkelijk op 15 maart)
  5. 12 apr. 2023, woe Intuïtieve Healing op afstand
  6. 03 mei. 2023, woe Intuïtieve Healing op afstand
  7. 17 mei. 2023, woe IET* Engelen Healing op afstand
  8. 21 juni 2023, woe Intuïtieve Healing op afstand
  9. 05 juli 2023, woe IET* Engelen Healing op afstand
  10. 09 aug. 2023, woe Intuïtieve Healing op afstand
  11. 06 sept 2023, woe Intuïtieve Healing op afstand 
  12. 20 sept 2023, woe Intuïtieve Healing op afstand koop hier je ticket
  13. 04 okt 2023,  woe Intuïtieve Healing op afstand
  14. 18 okt. 2023, woe IET* Engelen Healing op afstand
  15. 01 nov. 2023, woe Intuïtieve Healing op afstand
  16. 15 nov. 2023, woe Intuïtieve Healing op afstand
  17. 13 dec. 2023, woe IET* Engelen Healing op afstand

* IET staat voor Integrated Energy Therapy, dat is een engelenhealing die je kan helpen heel veel blokkades uit het verleden los te laten. Klik hier  of hier  of stuur me gerust een mailtje als je meer informatie wilt.

Bedrag