Mijn boeken
gouden boeddha
deze boeken zullen vele deuren openenenen

1 op 1 coaching

Hoe ziet een 1 op 1 coaching sessie eruit

Tijdens een 1 op 1 coaching sessie gaan we kijken waar je tegenaan loopt in je leven of in je proces naar ontwaken. Daar schijn ik het licht op, om je middels heldere inzichten te helpen weer een stukje verder te komen op je pad en dingen weer wat meer in beweging te krijgen voor je.

Daarbij wordt er ook altijd heel mooi door me heen gesproken door een heel scala aan Spirits, Engelen, Gidsen en Overleden dierbaren. Soms tune ik even heel bewust in als ik heel specifiek een antwoord nodig heb.

Alles wat jij nodig hebt in het moment gebeurt. Tijdens de sessie krijg je een aantal handvaten waar je zelf verder mee aan de slag kunt. Je zult merken dat de inzichten heel veel voor je zullen oplossen en in beweging zullen zetten.

 

In je kracht gaan staan door 1 op 1 coaching

Het leven daagt ons regelmatig uit om in onze kracht te gaan staan. Mensen, situaties, gebeurtenissen, duwen ons uit onze kracht, net zolang todat wij kunnen zeggen “en nu is het genoeg, nu wordt het tijd dat ik in mijn kracht ga staan.” Als je kunt zien dat dit is hoe het werkt, dan kun je dingen als een uitdaging gaan zien en dan wordt het leven een stuk interessanter.

Als je in je kracht kunt gaan staan, dan betekent dat eigenlijk dat je kunt gaan zien ‘wie je werkelijk bent’; altijd al geweest bent, en ook nog steeds bent ondanks alles wat er gebeurd is in je leven. Wie we werkelijk zijn  is onze ziel, die altijd al onbegrensd groots, oneindig liefdevol en onmetelijk krachtig is!

Diep van binnen weten we dat, voelen we dat en zijn er in ons leven ook momenten geweest waarop we dat ervaren hebben. Maar op andere momenten kan het leven knap ingewikkeld lijken en voelen we ons vaak behoorlijk machteloos en krachteloos. Heen en weer geslingerd tussen ‘goede en slechte tijden’. Zonder dat we daar enige grip op lijken te hebben, zonder dat we in onze kracht kunnen gaan staan van wie we werkelijk zijn.

 

Een illusie van onze mind

Zodra we kunnen begrijpen en ervaren dat het fenomeen ‘goede en slechte tijden’ slechts een illusie van onze mind is, dat het slechts onze gedachten zijn die ons daartussen heen en weer laten slingeren, dan is er een opening gekomen om te gaan zien ‘wie en wat we werkelijk zijn’, en kunnen we gaan ontwaken uit alle illusies.

Graag wil ik je helpen om jouw pad een stukje helderder maken. Dat is waar mijn passie ligt. Mensen helpen ontwaken, om zo ook hun leven te verlichten. Opdat ook jij vanuit gemak en moeiteloosheid kunt Zijn, kunt Zijn wie je werkelijk bent. Om zo, vanuit Zijn, te gaan doen waarvoor jij  hier op aarde gekomen bent. Dat is waarom ik workshops over het bewustZijn en Satsang geef en ook 1 op 1 sessies.

 

Waar

Voor 1 op 1 coaching sessies ben je van harte welkom, in mijn praktijk; Kerkelandshoek 10 in Abbekerk (10 min. v. Hoorn, 30 min. v. Amsterdam).

 

Kosten

95,-     (Als je met z’n tweeën komt, dan reken ik in het totaal € 160,-. Dus dat is dan € 80,- per persoon.)

 

Duur

Het duurt zolang als nodig is, meestal rond de 2½ à 3 uur.

Ik werk niet met een vast aantal sessies. We gaan in eerste instantie gewoon uit van 1 sessie, die laat je gewoon bezinken en uitwerken.

Daarna kun je altijd nog weer een coaching sessie afspreken zodra dat zo voelt.

Om een afspraak te maken stuur je even een mailtje naar info@mariahenkes.nl

 

Op afstand of online

Een 1 op 1 coaching sessie kan ook altijd via skype of teams of telefonisch, dan kost het 90,- . Met z’n tweeën is het dan 75,- per persoon.

Live hier in de praktijk heeft wel mijn voorkeur als het enigszins kan.

 

Gezondheid

Om goed voor onszelf en voor elkaar te zorgen geldt vooral: blijf thuis als je klachten hebt.

Je kunt dan gewoon kosteloos afzeggen en als je wilt een nieuwe afspraak maken.

Meer informatie over het groepswerk wat ik doe, zie de agenda 

 

Meditaties

Om je proces naar ontwaken en verlichting en ‘Zijn wie en wat je werkelijk bent’  thuis te kunnen ondersteunen, zijn er prachtige meditaties van mij. Deze meditaties zijn:

  • Verlichting, ontwaken, Zijn wie en wat je werkelijk bent.
  • Meditatie in Zijn

De meditaties helpen je en begeleiden je om te ervaren hoe het voelt om alleen maar te hoeven Zijn, wie en wat je werkelijk bent. In het hier en Nu. Moeiteloos. Zonder enige inspanning.

Als je een meditatie wilt ontvangen als geluidsbestand maak dan € 10,- over naar rekening nummer NL37 INGB 0005 2103 88  tnv Maria Henkes te Abbekerk en stuur even een mailtje naar info@mariahenkes.nl welke meditatie je als geluidsbestand wilt ontvangen, dan stuur ik je het geluidsbestand via de mail toe.

Tijdens Satsang, alle groepsevents en in de praktijk kun je ook altijd cd’s bij mij kopen. Ze zijn dan ook € 10,-.

Wil je liever een cd thuis ontvangen, stuur me dan even een mailtje welke meditatie cd je wilt ontvangen naar info@mariahenkes.nl en maak dan € 15,- over naar rekening nummer  NL37 INGB 0005 2103 88  tnv Maria Henkes te Abbekerk, dan stuur ik de cd per post naar je toe. 

 

Je vindt mij ook op hier

Komende groepsevents

  • Meer informatie over het groepswerk wat ik doe, zie de agenda
Maria schijnt een lichtje op je pad