Herinneren wie je werkelijk bent…

Mijn boeken
gouden boeddha
deze boeken zullen vele deuren openenenen

1 op 1 coaching

Hoe ziet een 1 op 1 coaching sessie eruit

Tijdens een 1 op 1 coaching sessie gaan we kijken waar je tegenaan loopt in je leven of in je proces naar ontwaken. Daar schijn ik het licht op, om je middels heldere inzichten te helpen weer een stukje verder te komen op je pad en dingen weer wat meer in beweging te krijgen voor je.

Daarbij wordt er ook altijd heel mooi door me heen gesproken door een heel scala aan Spirits, Engelen, Gidsen en Overleden dierbaren. Soms tune ik even heel bewust in als ik heel specifiek een antwoord nodig heb.

Alles wat jij nodig hebt in het moment gebeurt. Tijdens de sessie krijg je een aantal handvaten waar je zelf verder mee aan de slag kunt. Je zult merken dat de inzichten heel veel voor je zullen oplossen en in beweging zullen zetten.

 

In je kracht gaan staan door 1 op 1 coaching

Het leven daagt ons regelmatig uit om in onze kracht te gaan staan. Mensen, situaties, gebeurtenissen, duwen ons uit onze kracht, net zolang todat wij kunnen zeggen “en nu is het genoeg, nu wordt het tijd dat ik in mijn kracht ga staan.” Als je kunt zien dat dit is hoe het werkt, dan kun je dingen als een uitdaging gaan zien en dan wordt het leven een stuk interessanter.

Als je in je kracht kunt gaan staan, dan betekent dat eigenlijk dat je kunt gaan zien ‘wie je werkelijk bent’; altijd al geweest bent, en ook nog steeds bent ondanks alles wat er gebeurd is in je leven. Wie we werkelijk zijn  is onze ziel, die altijd al onbegrensd groots, oneindig liefdevol en onmetelijk krachtig is!

Diep van binnen weten we dat, voelen we dat en zijn er in ons leven ook momenten geweest waarop we dat ervaren hebben. Maar op andere momenten kan het leven knap ingewikkeld lijken en voelen we ons vaak behoorlijk machteloos en krachteloos. Heen en weer geslingerd tussen ‘goede en slechte tijden’. Zonder dat we daar enige grip op lijken te hebben, zonder dat we in onze kracht kunnen gaan staan van wie we werkelijk zijn.

 

Een illusie van onze mind

Zodra we kunnen begrijpen en ervaren dat het fenomeen ‘goede en slechte tijden’ slechts een illusie van onze mind is, dat het slechts onze gedachten zijn die ons daartussen heen en weer laten slingeren, dan is er een opening gekomen om te gaan zien ‘wie en wat we werkelijk zijn’, en kunnen we gaan ontwaken uit alle illusies.

Graag wil ik je helpen om jouw pad een stukje helderder maken. Dat is waar mijn passie ligt. Mensen helpen ontwaken, om zo ook hun leven te verlichten. Opdat ook jij vanuit gemak en moeiteloosheid kunt Zijn, kunt Zijn wie je werkelijk bent. Om zo, vanuit Zijn, te gaan doen waarvoor jij  hier op aarde gekomen bent. Dat is waarom ik workshops over het bewustZijn en Satsang geef en ook 1 op 1 sessies.

 

Waar

Voor 1 op 1 coaching sessies ben je van harte welkom, in mijn praktijk; Kerkelandshoek 10 in Abbekerk (10 min. v. Hoorn, 30 min. v. Amsterdam).

 

Kosten

105,-          (Als je met z’n tweeën komt, dan is het € 160,- totaal, dus € 80,- per persoon.)

 

Duur

Het duurt zolang als nodig is, meestal rond de 2½ à 3 uur, soms langer, dat wat nodig is.

Ik werk niet met een vast aantal sessies. We gaan in eerste instantie gewoon uit van 1 sessie, die laat je gewoon bezinken en uitwerken.

Daarna kun je altijd nog weer een coaching sessie afspreken zodra dat zo voelt. Vrijheid – Blijheid.

Om een afspraak te maken stuur je even een mailtje naar info@mariahenkes.nl Graag je telefoonnummer(s) erbij zetten, en of je de sessie live in de praktijk wilt (Kerkelandshoek 10 in Abbekerk) of op afstand, online of telefonisch.

 

Op afstand of online

Een 1 op 1 coaching sessie kan dus ook altijd via skype of teams of telefonisch, ook dan kost het 105,- . Met z’n tweeën is het ook dan 80,- per persoon.

Live hier in de praktijk heeft wel mijn voorkeur als het enigszins kan.

Meer informatie over het groepswerk wat ik doe, zie de agenda 

 

Meditaties

Om je proces naar ontwaken en verlichting en ‘Zijn wie en wat je werkelijk bent’  thuis te kunnen ondersteunen, zijn er prachtige meditaties van mij. Deze meditaties zijn:

  • Verlichting, ontwaken, Zijn wie en wat je werkelijk bent.
  • Meditatie in Zijn

De meditaties helpen je en begeleiden je om te ervaren hoe het voelt om alleen maar te hoeven Zijn, wie en wat je werkelijk bent. In het hier en Nu. Moeiteloos. Zonder enige inspanning.

Als je een meditatie wilt ontvangen als geluidsbestand maak dan € 10,- over naar rekening nummer NL37 INGB 0005 2103 88  tnv Maria Henkes te Abbekerk en stuur even een mailtje naar info@mariahenkes.nl welke meditatie je als geluidsbestand wilt ontvangen, dan stuur ik je het geluidsbestand via de mail toe.

Tijdens Satsang, alle groepsevents en in de praktijk kun je ook altijd cd’s bij mij kopen. Ze zijn dan ook € 10,-.

Wil je liever een cd thuis ontvangen, stuur me dan even een mailtje welke meditatie cd je wilt ontvangen naar info@mariahenkes.nl en maak dan € 15,- over naar rekening nummer  NL37 INGB 0005 2103 88  tnv Maria Henkes te Abbekerk, dan stuur ik de cd per post naar je toe. 

 

Je vindt mij ook op hier

Komende groepsevents

Agenda

– Intuïtieve Healing 😇 op afstand op woe. avond 4 okt 2023 zullen we weer samen met de Engelen, Gidsen en Spirits een krachtige Healing op afstand geven. Gun jezelf dit steuntje in de rug. Het is als een mee-trap-ondersteuning op een elektrische fiets. kost € 25,- Koop hier je ticket

 Bewustzijn Weekend op zaterdag 30 sept en zondag 1 okt 2023. Dompel jezelf helemaal onder, een heel weekend lang, in het bewustzijn. Om vandaar uit dingen te onderzoeken, aankijken, doorzien en los te laten. Opdat je weer vanuit gemak en moeiteloosheid alles kunt laten stromen. Het vanzelf laten ontstaan.

IET Master Instructor Class op 4 & 5 nov. 2023 Meld je aan middels een mailtje

Ibiza Bewustzijn Retraite van 25 mei t/m 1 juni 2024 (!) kun je weer mee naar de Bewustzijn Retraite op Ibiza! Wil jij echte transformatie?! Meld je dan nu al aan via een mailtje, want; er zijn nog maar een paar plekjes beschikbaar, bovendien gaan we in september de vliegticket al boeken. Voor meer informatie klik hier

IET Engelen Cursus Basic – Intermediate – Advanced mail me even dan kijken we samen naar een datum Meld je aan middels een mailtje

– Wereld Healing Elke ma. middag, online via Teams, doe je mee? Kost niks, levert wel veel op! Meld je aan middels een mailtje Wees zelf de healing die je in de wereld wilt zien!

Bewustzijn Momentje Elke di. Avond, online via Teams, doe je mee? Kost niks, duurt maar ‘n half uurtje en levert wel veel op! Meld je aan middels een mailtje

m’n 2 boeken lees ze zelf en/of geef ze cadeau klik hier

1 op 1 sessie heb je behoefte aan een 1 op 1 sessieMeld je gerust aan middels een mailtje

Lees hier mijn gratis E-Book Leren luisteren naar Engelen, Gidsen en Spirits, zonder enige verdere verplichtingen en deel deze link ook gerust met anderen!

Meer informatie over het groepswerk wat ik doe, zie de agenda

Maria schijnt een lichtje op je pad