Herinneren wie je werkelijk bent…

Doorbraak Sessie

Ben jij klaar voor een Doorbraak Sessie?

Is er een onderwerp in jouw leven waar je echt helemaal klaar mee bent?

Ben je bereid om alles wat je daar nog in tegenhoudt los te laten?

Dan is de Doorbraak Sessie voor jou!

In deze sessie wordt deze intentie en bereidheid meegenomen.

In deze sessie komt alle hulp vanuit de spiritwereld om dat te laten gebeuren!

Het is als een beslissing. En deze beslissing is als een nieuw begin een nieuwe opening. Je neemt in feite een duik in een machtige stroom, die je meevoert naar een plek die verder gaat dan je ooit had durven dromen.

Kost 222,- duurt ongeveer 2 ½ à 3 uur. Koop hier je ticket en stuur me even een mailtje om je aan te melden voor een Doorbraak Sessie. Dan stuur ik je een aantal mogelijke data terug.

Betekenis van het getal 2

Het zien van het getal twee, vooral drie keer achter elkaar, is een goddelijk teken van onze engelen, een teken van een nieuw begin en evenwicht. Engelennummer 222 is een zegen, iets dat je innerlijke zelf ernaar verlangt om verbinding te maken met iets groters, en het idee dat samenwerking de sleutel is.

Als je je onzeker voelt over welk pad je moet nemen, kan het nummer 222 je vragen om advies in te winnen bij iemand. Of het nu door gebed, professioneel advies of een vriend of familielid is, het is tijd voor een second opinion. We zijn niet alleen in het universum, en de nummer twee is hier een directe boodschapper van. Heb nooit het gevoel dat je het alleen moet doen! Er is iemand die je kan helpen.

Het enige wat je hoeft te doen is contact opnemen. Het kan het verschil maken!

Engelen Nummer 222 helpt je om een positieve kijk te behouden en om te vertellen dat je door moet gaan, dat alles goed komt als je gewoon je hoofd omhoog houdt. Als je jezelf in een periode van duisternis bevindt, weet dan dat er een periode van licht zal komen. Net als de dualiteit van de zon en de maan, gaat je leven door cycli. Ook dat is waar de 2 over gaat.

ENGELEN NUMMER 222  en LIEFDE
Engelen nummer 222 is misschien wel het grootste teken van liefde dat we in ons universum hebben. De dualiteit van het getal 2 roept beelden op van paren, van een paar dat één wordt in liefde en verbintenissen. Daarom gaat het bij het getal 2 ook over tweelingzielen.

Engelen nummer 222 is ook een boodschapper van verandering en persoonlijke groei. Dit is een tijd om je liefdesleven op te bouwen zoals jij dat wilt en verlangt, ten goede!

Ook de energie van het Engelen getal 222 wordt in deze Doorbraak Sessie meegenomen!

Als jij groei wilt, stuur me dan een mailtje dat jij gaat voor een Doorbraak Sessie! info@mariahenkes.nl

Dan zal alle hulp van boven daarbij komen, voor jou om alles los te laten wat jij wilt loslaten.

Kost 222,- duurt ongeveer 2 ½ à 3 uur. Koop hier je ticket en stuur me even een mailtje om je aan te melden voor een Doorbraak Sessie. Dan stuur ik je een aantal mogelijke data terug.

Dat kan hier in de praktijk (Abbekerk) of online via TEAMS.