Bewustzijn Cursussen

Tijdens deze Online Bewustzijn cursussen ga je vooral heel veel ervaren. Je krijgt na afloop mijn 2e boek thuis gestuurd: ‘Het laten ontstaan vanuit Flow.’ Spelen met Bewustzijn. Dit zit bij de prijs van de cursus inbegrepen.

Deze bewustzijn cursussen zijn zeer vernieuwend, ze zijn tot stand gekomen in samenwerking met mijn Spirithelpers. Het zal je helpen om meer vanuit het bewustzijn te zijn en ook anderen daarbij te kunnen helpen.

Wat houdt deze bewustzijn cursus in?

Het is vooral heerlijk bezig zijn met energie. Op de meest directe manier; vanuit onze eigen grootste kracht; onze eigen ziel. We werken niet meer vanuit de oude energie, maar vanuit de allernieuwste principes, doorgeven aan mij door de spirit wereld.

Op dit moment, in deze tijd kunnen we veel meer loslaten en ook veel sneller en gemakkelijker loslaten. Het mag er gewoon allemaal vanaf. Om meer en meer vrij te worden van alle ladingen die op ons zijn gekomen. Zo kunnen we gaan naar “Liefde Zijn, Liefde Leven”.

Leren hoe we kunnen loslaten

We hoeven niet eens meer te weten of te begrijpen waar alle blokkades over gaan, noch waar ze mee te maken hebben, of waar ze vandaan komen. Ze mogen simpelweg losgelaten worden…

We halen alles er af in alle richtingen van tijd, ruimte en energie. Zonder ingewikkelde methodes, of technieken heel gemakkelijk, super krachtig en ongelofelijk snel alles van je systeem afhalen.

bewustzijn cursussen, ga in je licht staan

Jezelf er tussenuit halen opdat het kan gaan stromen en dingen in beweging kunnen komen. Jij in je licht kunt gaan staan.

We gaan tijdens deze bewustzijn cursussen

  1. Healen vanuit Bewustzijn; alle klachten van ons systeem afhalen, in alle richtingen van tijd, ruimte en energie
  2. Lichter vanuit Bewustzijn; op weg naar ontwaken en verlichting kunnen we ons licht al laten stralen
  3. Manifesteren vanuit Bewustzijn; we gaan neerzetten wat onze ziel wenst, niet meer vanuit wilskracht maar vanuit het gemak en de flow van onze ziel.

Tijdens deze bewustzijn cursussen

Leer je alles over het bewustzijn, en over hoe we vanuit het bewustzijn de dingen zo heel anders benaderen dan vanuit ons mensstuk. Daarbij gaat het bij deze bewustzijn cursussen er steeds weer om om het zelf te ervaren.

Ook middels de heerlijke geleide meditaties, kun je ervaren, dat je direct teruggeleid wordt naar alleen maar hoeven te Zijn… Vanuit het oneindige licht van ons Zijn, kunnen we alles healen, loslaten en manifesteren.

Wanneer: donderdagavond 3 maart 2022 van 19.30 uur tot 22.00 uur

Na afloop ontvang je mijn tweede boek: Het laten ontstaan vanuit Flow. Spelen met bewustzijn. Dat gaat over alle stof van de bewustzijn cursussen. Het is inbegrepen in de prijs.

Waar: Online via TEAMS

Je ontvangt van mij ongeveer/uiterlijk een half uurtje van te voren een Teams link via de mail, als je daarop klikt via je computer dan ben je gelijk binnen. Je hoeft niks te installeren. Mocht je het echter willen volgen met je mobiele telefoon, dan heb je wel de gratis Teams app nodig.

Ik zal zelf werken met camera/beeld aan, aan jou de keuze om dat wel of niet te doen.

Hoe laat:

  • Begint: 19.30 uur
  • Eindigt: rond 22.00 uur

Kost:

€ 55,- (prijs is incl. m’n tweede boek; ‘Het laten ontstaan vanuit Flow’ dat krijg je na de cursus thuis gestuurd)

Aanmelden voor deze bewustzijn cursussen:

Koop hieronder je ticket, je staat dan ook gelijk al aangemeld.