Mijn boeken
buddha in gold
deze boeken zullen vele deuren openenenen

Mijn boek Het laten ontstaan vanuit Flow bestellen

Omdat ik mijn tweede boek Het laten ontstaan vanuit Flow in eigen beheer heb uitgegeven, lopen de bestellingen nu nog even via mij.

Een boek bestellen gaat middels de volgende 2 simpele stappen:

  1. Mail me even je naam en volledige adresgegevens op info@mariahenkes.nl
  2. Maak € 21,99 – dit is inclusief verzendkosten- over naar rek. nr.: NL37 INGB 0005 2103 88 tnv Mw MG Henkes-Tenniglo en Hr EAA Henkes, te Abbekerk.

Tussen de 2 à 5 werkdagen ligt het boek dan bij je op de mat.

Alvast veel leesplezier gewenst!

ps Als  je een zakelijke factuur wenst te ontvangen, zet dat dan ook even in de mail, met je bedrijfsnaam erbij.

 

Lees hier waar het boek Het laten ontstaan vanuit Flow over gaat:

Wat is flow en hoe komen we in de flow? Toen ik deze vraag aan mijn spirithelpers stelde, kwam als eerste het antwoord: Flow is het laten stromen. Dat vond ik al een heel helder antwoord. Maar er kwam nog een stukje aanvulling: Iets kan alleen maar stromen wanneer het heel licht is. Ja dat is het. Als we alles vanuit flow willen laten ontstaan, dan mag onze energie lichter eerst worden. Dan mogen we alle zwaarte van ons af laten vallen.

Eerder al hadden ze duidelijk gemaakt dat we helemaal niet meer hoeven te weten hoe onze problemen zijn ontstaan. Waar ze mee te maken hebben. Of wanneer ze zijn ontstaan. We hoeven ze alleen maar te doorzien, te doorzien dat ze een illusie zijn. Zo lost het heldere licht van ons bewustzijn alle zwaarte op. Dan kunnen we alles weer laten ontstaan vanuit gemak en moeiteloosheid. In dit boek staat een heldere uitleg hoe we alles steeds meer van ons af kunnen laten vallen.

Als we energetisch lichter zijn geworden, dan gaan we kijken in het boek hoe we dan de dingen vanuit flow kunnen laten ontstaan. Wat is daar voor nodig, hoe werkt dat precies. Hoe kunnen we stoppen met worstelen en struggelen en het vanuit moeiteloosheid vanzelf laten ontstaan.

Dit boek is volledig door mij heen geschreven. Mijn spirithelpers geven zeer heldere inzichten en simpele handvaten hoe we vanuit flow kunnen zijn.

Meer over het bewustzijn lees je in mijn eerste boek: Ontwaken uit de droomstaat van je mind.