Herinneren wie je werkelijk bent…

boeddhische rollen
Boeddha Gautama, een grootsheid
Boeddhistische vlaggen, vier je grootsheid

In je grootsheid gaan staan

Hoi lief zielemens,

Ga je mee? Dan gaan we samen in onze grootsheid staan!

Tijdens deze middag gaan we  middels energiewerk en transformatie processen vanuit het bewustzijn, kijken wat jou in de weg staat om volledig in je grootsheid, licht en kracht te staan. Samen, met z’n allen, gaat dit hele effect alleen nog maar versterkt worden.

Het mooie is, als wij ons licht durven te laten schijnen, dan geven we anderen onbewust toestemming dat ook te doen. Als wij onszelf bevrijden van die angst voor eigen grootsheid, door er bewust van te worden, het te gaan doorzien vanuit het bewustzijn, dan kunnen we ervoor gaan kiezen om ons licht te laten schijnen.

Het is tijd!

We mogen gaan zeggen: “Het is genoeg, de tijd is gekomen dat ik in mijn eigen licht ga staan. Ik laat mijn licht stralen naar ieder mens die ik mag tegenkomen op mijn pad. Vanuit mijn bewustzijn heb ik gezien dat deze angst een illusie is en dat het veilig is om in mijn grootsheid te staan. Ik mag er zijn en mezelf laten zien in alle stralende grootsheid die ik werkelijk ben. Mijn licht hoeft niet meer gedimd te worden. Ik pas mijn licht niet meer aan, niet meer aan andere mensen, niet meer aan de wereld. Ik laat mijn volledige licht stralen.”

Dan steken we anderen ook aan met ons licht, omdat ons licht de trilling verhoogt bij alle mensen. Bovendien inspireert het andere mensen; ‘als hij of zij het kan, dan kan ik het waarschijnlijk ook wel’. Zo bevrijden we automatisch anderen van precies diezelfde angst voor hun eigen grootsheid en licht. De tijd is gekomen voor ons allemaal om in onze kracht en in onze grootsheid te gaan staan. De wereld heeft zich ervoor geopend.

Waar:

Centrum voor Licht en Bewustzijn

Kerkelandshoek 10

Abbekerk

Wanneer:

donderdag middag 29 september 2022.

Tijd:

13.15 uur inloop

13.30 uur begin

17.00 uur einde

Kost:

55,-

Aanmelden:

Koop hieronder je ticket, dan ben je gelijk en automatisch ook al aangemeld.