boeddhische rollen
Boeddha Gautama, een grootsheid
Boeddhistische vlaggen, vier je grootsheid

In je grootsheid gaan staan

Hoi lief zielemens,

Ga je mee? Dan gaan we samen in onze grootsheid staan!

Door ons licht te laten stralen op alle lading die te maken heeft met onze angst voor eigen grootsheid. Al die lading die daarop zit is een illusie. Door ons licht daar op te laten stralen, lost die illusie/lading op.

Zo lost onze angst voor eigen grootsheid ook op. Misschien niet in één keer, maar als we dit een aantal keer doen, gaat er al van alles verschuiven.

Tijdens deze middag gaan we middels energiewerk vanuit het bewustzijn, eerst onze energie opschonen. Daardoor kunnen we gemakkelijker in ons stralende licht zitten. Dan gaan we ons licht op al onze illusies laten schijnen. Middels geïnspireerd spreken, ondersteun ik daarbij. Samen, met z’n allen, gaat dit hele effect alleen nog maar versterkt worden.

Het mooie is, als wij ons licht durven te laten schijnen, dan geven we anderen onbewust toestemming dat ook te doen. Als wij onszelf bevrijden van die angst voor eigen grootsheid, door er bewust van te worden, het te gaan doorzien vanuit het bewustzijn, dan kunnen we ervoor gaan kiezen om ons licht te laten schijnen.

Het is tijd!

We mogen gaan zeggen: “Het is genoeg, de tijd is gekomen dat ik in mijn eigen licht ga staan. Ik laat mijn licht stralen naar ieder mens die ik mag tegenkomen op mijn pad. Vanuit mijn bewustzijn heb ik gezien dat deze angst een illusie is en dat het veilig is om in mijn grootsheid te staan. Ik mag er zijn en mezelf laten zien in alle stralende grootsheid die ik werkelijk ben. Mijn licht hoeft niet meer gedimd te worden. Ik pas mijn licht niet meer aan, niet meer aan andere mensen, niet meer aan de wereld. Ik laat mijn volledige licht stralen.”

Dan steken we anderen ook aan met ons licht, omdat ons licht de trilling verhoogt bij alle mensen. Bovendien inspireert het andere mensen, als hij of zij het kan, dan kan ik het waarschijnlijk ook wel. Zo bevrijden we automatisch anderen van precies diezelfde angst voor hun eigen grootsheid en licht. De tijd is gekomen voor ons allemaal om in onze kracht en in onze grootsheid te gaan staan. De wereld heeft zich ervoor geopend.

Waar:

Centrum voor Licht en Bewustzijn

Kerkelandshoek 10

Abbekerk

Wanneer:

Nieuwe datum wordt weer ingepland

Kost:

55,- deze prijs is inclusief mijn tweede boek: ‘Het laten ontstaan vanuit Flow’.

Je kunt contant betalen bij binnenkomst of van te voren overmaken op rek. nr.: NL37 INGB 0005 2103 88 tnv Hr EAA Henkes, Mw MG Henkes-Tenniglo te Abbekerk

Tijd:

13.15 uur inloop

13.30 uur begin

17.00 uur einde

Aanmelden:

via een mailtje naar info@mariahenkes.nl

In licht en liefde,

Maria

Maria Henkes