Herinneren wie je werkelijk bent…

Wat is flow?

Wat is Flow?Als een hele zwerm vogels, heel veel vogels die bewegen als één….dat is flow. We hoeven alleen maar in overgave te gaan, om de lichtheid weer te ervaren en daar weer één mee te zijn. Dat is overgave aan het goddelijke. Als God het AL WAT IS is…. als God het universele geheel is…. dan is overgave aan God weer opgaan in dat grote universele geheel. Dus niet je eigen bewustzijn blijven zitten maar weer opgaan in het universele geheel. Dat is overgave dan komen we in de flow. Dan komen we in die lichtheid. want dan zijn wij er met ons niet ware zelf, met ons mensstuk op z’n allermeest tussenuit.

Meer lees je hierover in m’n tweede boek: ‘Het laten ontstaan vanuit Flow’ klik hier om het te bestellen.

Of meld je hier aan voor de Online cursus Wat is Flow? Je ontvangt na afloop m’n tweede boek: ‘Het laten ontstaan vanuit Flow’.

Online cursus: Wat is Flow? 15 november 2021