Waar zijn we eigenlijk naar toe onderweg in die 5e dimensie

all you need is love

Waar zijn we eigenlijk naar toe onderweg?
Hoe is het leven vanuit de 5e dimensie?

Bewust

Allereerst ervaren we in de 5e dimensie dat het heel gemakkelijk is om in ons bewustzijn te zitten. We hoeven daar helemaal niet meer ons best voor te doen, dat gaat helemaal vanzelf. Want we zijn daar al volledig terug bij het bewustzijn.

 

In vrijheid
zonder beperkingen die we onszelf opleggen of laten opleggen, alles is mogelijk.

 

Zonder tijd
zonder afspraken, in het moment de natuurlijke stroming volgend, ontstaat alles vanzelf.

 

Alleen maar hoeven te zijn
zonder iets hoeven te bereiken, alleen maar doen waar we naar toe stromen en waar de vreugde, passie en liefde in stroomt. Spelend, ervarend, verder herinnerend. Zo stroomt alles vanuit gemak en moeiteloosheid.

 

In overgave
zonder stress of spanningen, in overgave met dat wat is, vertrouwend dat dat wat is ons altijd het juiste brengt. Zo ontvouwt zich alles wat door ons heen mag ontstaan.

 

Spontaan,
in flow, meestromend met dat wat we tegenkomen op ons pad

 

In overvloed
o
mdat alles je gegeven wordt, geld er niet meer is. En ook alle andere beperkende gedachten, overtuigingen en emoties ertussenuit zijn.

Alles is aanwezig, je zet je bewustzijn erop en het is er.

 

In heelheid,
de illusie van niet heel zijn is doorzien

 

In onze kracht
zonder dat we onze kracht en energie weggeven, verliezen aan anderen en aan andere situaties. We blijven simpelweg in die oneindige kracht die we altijd al zijn.

 

In liefde
in oordeelloosheid, liefde voor alles en iedereen, iedereen liefhebbend

 

In heelheid,
de illusie van niet heel zijn is doorzien

 

Zonder systemen
vrij, los, van alle systemen. Alle beperkende systemen zijn weg gevallen, zoals bijvoorbeeld het financiële systeem, het politieke systeem en andere macht- en controle systemen.

 

Wat kunnen we nu al doen om meer vanuit die 5e dimensie te gaan leven

We mogen het gaan voorleven

Hoe?

Door het bovenstaande te gaan zijn, toepassen.

Hoe?

Door steeds meer in je bewustzijn, in je licht te zijn, je steeds meer bewust te worden van het bovenstaande, door de 5e dimensie als het kan ook al regelmatig te ervaren, zal het steeds meer in je leven gaan integreren. (zoals we dat bv doen tijdens de Wereld Healing op maandagmiddag, meld je gerust aan). Zal het steeds meer vanzelf gaan verschuiven. We hoeven dus niet een hele ‘to do lijst’ te maken met dingen die je anders wilt doen. Dat is nog van de oude energie van de 3e dimensie. Ik moet, ik zal, ik wil, presteren, bereiken….

Je zult gaan merken dat je vanzelf steeds meer gaat stoppen met trekken en duwen aan dingen mbt je werk en je privéleven. Dat je gaat stoppen met druk maken over geld. Dat je stopt met oordelen, en steeds meer de liefde gaat zijn. Stopt met meer en meer willen. Stopt met stressen. De tijd los gaat laten en meer gaat ontspannen. Je gaat doorzien dat alles altijd al heel is. Je gaat stoppen met het zoeken naar geluk buiten jezelf. Je gaat je huis steeds leger, stiller en ruimer maken, je ruimt op, en laat los. Je gaat je energie steeds sneller weer uit dingen halen, je blijft niet meer in dingen hangen. Je gaat steeds meer zonder plan en doel leven. Je gaat zien dat alles zich steeds meer vanzelf mag gaan ontvouwen. Je gaat steeds meer tijd besteden aan dingen waar je energie en je frequentie van omhoog gaat.