Herinneren wie je werkelijk bent…

Waar zijn we eigenlijk naar toe onderweg in die 5e dimensie

all you need is love

Waar zijn we eigenlijk naar toe onderweg?
Hoe is het leven vanuit de 5e dimensie?

Bewust

Allereerst ervaren we in de 5e dimensie dat het heel gemakkelijk is om in ons bewustzijn te zitten. We hoeven daar helemaal niet meer ons best voor te doen, dat gaat helemaal vanzelf. Want we zijn daar al volledig terug bij het bewustzijn.

 

In vrijheid
zonder beperkingen die we onszelf opleggen of laten opleggen, alles is mogelijk.

 

Zonder tijd
zonder afspraken, in het moment de natuurlijke stroming volgend, ontstaat alles vanzelf.

 

Alleen maar hoeven te zijn
zonder iets hoeven te bereiken, alleen maar doen waar we naar toe stromen en waar de vreugde, passie en liefde in stroomt. Spelend, ervarend, verder herinnerend. Zo stroomt alles vanuit gemak en moeiteloosheid.

 

In overgave
zonder stress of spanningen, in overgave met dat wat is, vertrouwend dat dat wat is ons altijd het juiste brengt. Zo ontvouwt zich alles wat door ons heen mag ontstaan.

 

Spontaan,
in flow, meestromend met dat wat we tegenkomen op ons pad

 

In overvloed
o
mdat alles je gegeven wordt, geld er niet meer is. En ook alle andere beperkende gedachten, overtuigingen en emoties ertussenuit zijn.

Alles is aanwezig, je zet je bewustzijn erop en het is er.

 

In heelheid,
de illusie van niet heel zijn is doorzien

 

In onze kracht
zonder dat we onze kracht en energie weggeven, verliezen aan anderen en aan andere situaties. We blijven simpelweg in die oneindige kracht die we altijd al zijn.

 

In liefde
in oordeelloosheid, liefde voor alles en iedereen, iedereen liefhebbend

 

In heelheid,
de illusie van niet heel zijn is doorzien

 

Zonder systemen
vrij, los, van alle systemen. Alle beperkende systemen zijn weg gevallen, zoals bijvoorbeeld het financiële systeem, het politieke systeem en andere macht- en controle systemen.

 

Wat kunnen we nu al doen om meer vanuit die 5e dimensie te gaan leven

We mogen het gaan voorleven

Hoe?

Door het bovenstaande te gaan zijn, toepassen.

Hoe?

Door steeds meer in je bewustzijn, in je licht te zijn, je steeds meer bewust te worden van het bovenstaande, door de 5e dimensie als het kan ook al regelmatig te ervaren, zal het steeds meer in je leven gaan integreren. (zoals we dat bv doen tijdens de Wereld Healing op maandagmiddag, meld je gerust aan). Zal het steeds meer vanzelf gaan verschuiven. We hoeven dus niet een hele ‘to do lijst’ te maken met dingen die je anders wilt doen. Dat is nog van de oude energie van de 3e dimensie. Ik moet, ik zal, ik wil, presteren, bereiken….

Je zult gaan merken dat je vanzelf steeds meer gaat stoppen met trekken en duwen aan dingen mbt je werk en je privéleven. Dat je gaat stoppen met druk maken over geld. Dat je stopt met oordelen, en steeds meer de liefde gaat zijn. Stopt met meer en meer willen. Stopt met stressen. De tijd los gaat laten en meer gaat ontspannen. Je gaat doorzien dat alles altijd al heel is. Je gaat stoppen met het zoeken naar geluk buiten jezelf. Je gaat je huis steeds leger, stiller en ruimer maken, je ruimt op, en laat los. Je gaat je energie steeds sneller weer uit dingen halen, je blijft niet meer in dingen hangen. Je gaat steeds meer zonder plan en doel leven. Je gaat zien dat alles zich steeds meer vanzelf mag gaan ontvouwen. Je gaat steeds meer tijd besteden aan dingen waar je energie, je frequentie van omhoog gaat.

Wat kunnen we nu al anders doen in ons leven nu?

Besteed aandacht aan in je licht zitten, maak dat je prioriteit, doe vooral dingen die je frequentie omhoog brengen, opschonen, energie zuiveren, gezond eten, mediteren, in de natuur zijn, ga in stilte

  • Ervaar dat je het alles bent en in dit alles één bent met alles dat is.
  • Blijf heel dicht bij jezelf, je ware zelf, wees authentiek.
  • Stop met zoeken naar geluk buiten jezelf, het geluk is in jou.
  • Oude emoties, overtuigingen, gedachten geef ze de vrijheid en laat alles los wat je niet dient, wat je niet voedt en wat van de ander is.

– Kijk naar waar jij ‘figuurlijk’ moe van wordt, misschien zeg je het zelfs weleens, ik word daar zo moe van… Weet dan dat je daar ook letterlijk moe van wordt. Kijk hoe het anders kan. Verander het vooral bij jezelf! Hoe kun jij het doorzien? Hoe kun jij er anders in gaan staan?
– Maak geen plannen, maar kijk hoe de dag, week, zich ont-wikkeld, net zo vaak tot de tijd er niet meer toe doet. Laat het vanzelf omhoog komen, voel wat er in je opkomt, doe wat er in je opkomt. – Laat tijd los

– Ruim op, maak je huis leger, je kastjes en lades leger, laat los, laat bezittingen los, laat daarmee ook oude energie los. Besteed hier tijd en aandacht aan. Creëer op deze manier stilte en ruimte.
– Kijk minder televisie, tik tok, enz. het is allemaal weer even in de droomstaat schieten.
– Besteed tijd en aandacht aan gezond en lekker eten.

– Stop met trekken en duwen mbt je werk.
– Stop met je druk maken over geld
– Stop met oordelen, verspreid alleen nog maar liefde
– Stop met meer en meer willen
– Stop met stressen, ontspan!
– Doorzie dat alles altijd al heel is

– We hoeven dus nog niet te weten wat we moeten gaan doen in de 5e dimensie. Het gaat er vooral om dat we het vanuit het niets mogen gaan laten ontstaan.

Oefen het in je eigen leven! Dit is wat je kunt doen…