Herinneren wie je werkelijk bent…

We zijn het totale bewustzijn van het AL WAT IS

We mogen gaan zien dat we het totale bewustzijn van het AL WAT IS zijn. Niet die eigen ziel, dat is zoals we het alleen maar konden zien vanuit de lagere 3e dimensie. Daar zit nog steeds een stuk afgescheidenheid in. In de hogere trilling, van de 5e dimensie, in dit hogere bewustzijn dat er nu steeds meer is, kunnen we steeds duidelijker zien dat we het grote geheel zijn. Niet alleen zijn we verbonden met alles en iedereen, we zijn ook het alles, het AL WAT IS.

Voor de mensen die dit al kunnen pakken, dit al kunnen horen, bereid zijn om hier mee verder te gaan oefenen en ervaren, is het belangrijk om te begrijpen waar deze weg naar toe zal leiden.

Als we kunnen zien en ervaren dat we het grote geheel zijn, het totale bewustzijn van het al wat is zijn, dat kunnen we gaan ervaren wat het doet als we daar in zitten. Niet alleen voor onszelf maar voor alles en iedereen. Want als één persoon 5 minuten in het bewustzijn zit waarin diegene zich bewust is dat hij of zij het AL WAT IS ìs, dan is voor die persoon, voor die 5 minuten, zijn of haar trilling verhoogd. Maar niet alleen zijn of haar trilling is verhoogd op dat moment, want diegene neemt vanuit dat ervaren dat hij of zij het bewustzijn van het AL WAT IS is, alles en iedereen mee naar die hogere trilling, (voor die 5 minuten). Dat is nogal wat. Dat betekent dus dat één iemand alle mensen mee omhoog kan tillen.

Dit is de weg!

Voor de mensen die dit al kunnen pakken, horen, ervaren, kan het zijn dat het helemaal niet meer aan de orde is, om bijvoorbeeld een goedlopende praktijk op te zetten. Misschien zullen deze mensen zelfs ervaren dat dat helemaal niet van de grond komt. Omdat het vooral de bedoeling is dat zij alleen maar zoveel mogelijk naar binnen gaan, en in het bewustzijn van het al wat is gaan zitten. Om zo mee te helpen aan de transformatie naar de nieuwe energie.

Dit vraagt voor diegene om veel overgave, want als je niet een goed lopende praktijk kunt gaan opzetten, en dus op die manier geen geld kunt verdienen, dien je wel te kunnen vertrouwen op overvloed. Dat op zichzelf is al weer een heel proces.

Ook mag diegene leren om in de overgave van het niet-te-doen te gaan. Het NIET-DOEN steeds meer onder de knie krijgen. Dat is nog best lastig. Omdat we zo geprogrammeerd zijn om steeds wat te doen.

Als dit je weg is, hoef je andere mensen dit ook helemaal niet te leren. Want als één persoon alles al omhoog kan tillen, is het alleen nog maar een kwestie dat genoeg mensen over de hele wereld dit gaan doen, opdat er niet één persoon is die dit 5 minuten doet, maar dat dit de hele dag door, door vele mensen gebeurt. Het voelt voor mij dat het heldere bewustzijn zelf, wat wij nu steeds helderder kunnen zien en ontvangen, er al voor zorgt dat steeds meer mensen gaan herinneren dat ze het AL WAT IS zijn. En dat we daar alleen maar in hoeven te zitten, om alles en iedereen al mee omhoog te liften…