Herinneren wie je werkelijk bent…

Wat brengt het ons, om het AL WAT IS te zijn….

Dat we er op z’n meest tussenuit zijn, dat het daarom dus veel meer zal gaan stromen, flow

We zijn dan al in de 5e dimensie of zelfs hoger, eigenlijk voelt het als de 8e dimensie

Onze trilling is dus omhoog gegaan

Als we bewust worden dat àlle mensen ook dat geheel ZIJN, dan tillen we hen ook allemaal mee omhoog, de groep waar we mee werken, en zelfs alle 8 miljard mensen op de hele wereld.

Als we bewust worden dat àlle mensen ook al dat grote geheel van het AL WAT IS altijd al ZIJN, dan hoeven we hen niet meer te healen. We zien simpelweg dat hun mensstuk er in meer of mindere mate nog tussen staat. Het totale bewustzijn van het AL WAT IS, zal dat steeds meer gaan oplossen.

Als we steeds makkelijker kunnen zitten in het bewustzijn van het AL WAT IS, dan lost daar de angst voor eigen grootsheid, kracht en licht ook verder op.

Daar lost de angst voor alleen zijn, eenzaamheid, afgescheidenheid en dus ook afwijzing op. We hebben die oneindige bron nooit verlaten, we hebben die eenheid, dat grote geheel, dat ‘samen’ nooit verlaten.

We kunnen ook weer wat we daar ervaren door alle cellen heen laten stromen, voor een nieuw cel bewustzijn. We kunnen ook dat hogere bewustzijn integreren in al onze cellen.

Het maakt elke healing sterker en krachtiger als we kunnen healen vanuit het bewustzijn dat het AL WAT IS zijn

Het zorgt ervoor dat we kunnen zien dat al onze levens een illusie zijn, op de lagere trilling denken we dat die levens er zijn, en er geweest zijn, maar op die hogere trilling is dat er al niet meer.

Dat betekent ook als we dat doorzien dat we heel bewust al die illusies los kunnen laten

En steeds meer dat licht kunnen worden, zijn, light for the world, en zo trekken we meer mensen aan, die komen allemaal vanzelf op dat stralende licht af, we mogen het licht op welke manier dan ook, moeiteloos naar hen uitstralen.

We ervaren daar nog veel meer overgave, vertrouwen.

We laten het ik, de persoon meer los, want die is daar helemaal niet meer. Dat wordt daar steeds meer doorzien.

We ervaren daar nog veel meer heelheid, en daarom brengt het ons gezondheid. Want vandaaruit is er alleen de heelheid, en die heelheid kijkt dwars door de illusie van ziekte, pijn en klachten heen.

Shift, net zo vaak en net zo lang, totdat je het kunt ZIJN! Schijn elke keer als je er heel even inzit, dan even met dat totale bewustzijn door alle illusies heen… Dat ìs opschonen! Net zo lang, net zo vaak tot je er bovenuit kunt blijven stijgen, bij alles en iedereen. Dan ben je dat licht geworden, wat alles en iedereen aantrekt, maar wat ook alles en iedereen aan kan. Leg je erop toe! Ga hier goed in worden! Ga dit zijn, dat AL WAT IS!!!

Dit bericht kwam door om 12:12 uur