spreek je waarheid, laat je ware zelf zien
helen met licht van het universele bewustzijn
Boeddha

Healingen op afstand

Healingen op afstand ontvangen door lekker vanuit je eigen ontspannen plekje thuis geheald worden, wat wil je nog meer?

Groepshealingen voor 2023

Mijn spirithelpers hebben me aangegeven dat we in het nieuwe jaar weer doorgaan met de groepshealingen op afstand! Sterker nog, ze gaven aan dat op dit moment het opschonen van de zwaarte uit ons lichaam heel belangrijk is. Want het is vooral al die zwaarte, ladingen en lasten in ons lichaam, die ons ervan weerhouden om al meer vanuit de moeiteloosheid van de 5e dimensie te kunnen zijn. Daarom mogen we alles loslaten, wat ons niet langer dient.

Als je in het nieuwe jaar, een boost in bewustzijn, groei, energie en healing wilt ontvangen, ben je van harte welkom om mee te doen.  dat kan bijna 2x elke maand. In het totaal zal ik maar liefst 17 groepshealingen op afstand geven in het nieuwe jaar. Bovendien neem ik je ook nog mee in alle Healingen die ik nog tussendoor geef! Dus in werkelijkheid zijn het er veel meer dan 17. Zo word je het hele jaar door extra ondersteund in al je processen. En je hoeft daar helemaal niks voor te doen.

Je ontvangt deze zeer krachtige healingen, gewoon lekker vanuit je eigen ontspannen thuis. Je hoeft niet thuis te zijn, noch mee te voelen, mag wel. Het wordt in het moment gewoon gelijk aan je gegeven.

Voor elke healing ontvang je van te voren even een mailtje als reminder, en ook na afloop even een kort verslagje van de healing.  (voor data zie hieronder).

Aanmelden voor een healing doe je middels het kopen van een koopticket, zie hieronder of helemaal onderaan de pagina.

Als je vragen hebt, graag even mailen naar info@mariahenkes.nl

Dit zijn alle data voor 2023 (!!!!!)

12x een Intuïtieve groepshealing (kost los 25,-)

en

5x een engelenhealing IET groepshealing (kost los 45,-).

 1. 25 jan. 2023, woe, Intuïtieve healing
 2. 08 febr 2023, woe IET* engelen healing
 3. 22 febr 2023, woe Intuïtieve healing
 4. 08 mrt. 2023, woe Intuïtieve healing   (let op: deze healing is verplaatst, hij stond oorspronkelijk op 15 maart)
 5. 12 apr. 2023, woe Intuïtieve healing koop hier je ticket
 6. 03 mei. 2023, woe Intuïtieve healing
 7. 17 mei. 2023, woe IET* engelen healing
 8. 21 juni 2023, woe Intuïtieve healing
 9. 05 juli 2023, woe IET* engelen healing
 10. 09 aug. 2023, woe Intuïtieve healing
 11. 06 sept 2023, woe Intuïtieve healing
 12. 20 sept 2023, woe Intuïtieve healing
 13. 04 okt 2023,  woe Intuïtieve healing
 14. 18 okt. 2023, woe IET* engelen healing
 15. 01 nov. 2023, woe Intuïtieve healing
 16. 15 nov. 2023, woe Intuïtieve healing
 17. 13 dec. 2023, woe IET* engelen healing

Dit is hoe de healingen op afstand werken:

Ik geef twee verschillende groeps healingen op afstand:

 • Intuïtieve groepshealing op afstand        € 25,-       (1 x p. mnd, data hieronder en in Agenda)
 • IET* Engelen groepshealing op afstand   € 45,-     (5 x p. jaar, data hieronder en in Agenda)

Vanaf 2015 ben ik hierin getraind:

Gelijk vanaf de allereerste keer dat ik een groepshealing op afstand gaf, voelde ik dat ik door een heel team begeleid werd. Bij elke healing kreeg ik ook weer nieuwe manieren en tips door hoe ik het kon doen en zo leerde ik elke keer weer nieuwe technieken. De healingen worden ervaren als zeer krachtig, ze zetten alles prachtig mooi in beweging en zorgen ervoor dat dingen loskomen waar je vast in zit.

Ik geef nu alleen nog groepshealingen op afstand omdat:

Ik op deze manier meer mensen van dienst kan zijn. Bovendien zijn de healingen door alle groepsenergie die daarbij gebundeld wordt, nog krachtiger.

Je kunt de healingen gewoon lekker thuis, vanuit je eigen lekkere ontspannen plekje ontvangen, hoe fijn is dat?!

We zitten  in een tijd dat dingen gemakkelijker, sneller en directer gaan. De groepshealingen op afstand zijn daar een prachtig voorbeeld van.

Wanneer en hoe laat zijn de healingen op afstand:

Zie de lijst met alle data helemaal onderaan.

 • De intuïtieve groepshealingen op afstand op woe. 1x per maand, van 20.30 – 21.30 uur.
 • De IET* engelenhealing groepshealingen op woe. 5x per jaar,  van 20.00 – 22.00 uur.

Je hoeft er niet voor te gaan zitten, liggen noch thuis te zijn.

Dat is allemaal al weer van de oude energie. Je mag meevoelen, maar het hoeft niet. Het zal op het moment van de healing vanzelf aan je gegeven worden, of je nou bewust meevoelt of niet. Ik zal me op een speciale manier openen voor de Spiritwereld, en me afstemmen op jou. Op die manier ben ik een doorgeef luik, en zul jij alles ontvangen van alle engelen, gidsen en spirits wat jij in het moment nodig hebt, met betrekking tot jouw intentie. Er wordt geheald in alle richtingen van tijd, ruimte en energie. In alle dimensies waar we niet eens weet van hebben, daarom kunnen we ook veel meer loslaten.

Geef jouw eigen intentie mee aan de groepshealing op afstand:

Geef je eigen, speciale intentie mee aan deze healing. Het liefst positief verwoord, alsof het al zo is, altijd vanuit dankbaarheid, en ook heel mooi om er achter aan te zetten: en dat alles wat dat in de weg staat in alle richtingen van tijd, ruimte en energie opgelost, geheald en gezuiverd mag zijn. Je kunt de intentie neerzetten in gedachten of echt op papier.

Wees je er van bewust dat om tot healing te komen, het ook kan zijn dat er in de dagen na deze healing een belangrijk inzicht bij je naar binnen valt, dat je helpt om stukje verder te komen, op jouw pad naar healing.

Je kunt ook iemand anders opgeven voor de healingen op afstand:

Ook als je iemand anders opgeeft voor de healing werkt het voor diegene net zo krachtig. Het kan je partner, je kind, dier, familielid of vriend of vriendin zijn.

Schrijf de voor- en achternaam van diegene in de in de koop een ticket winkelmand en dan komt zijn of haar naam op de lijst te staan.

Je hoeft geen toestemming van diegene te hebben, hiervoor wordt door de engelenwereld allemaal gezorgd, wij hoeven daar niet tussen te gaan zitten. Er zal voor diegene gebeuren wat in het moment mag gebeuren.

Het kan heel zinvol en effectief zijn om bij een thema wat speelt in het hele gezin alle gezinsleden aan te melden.

Wat kost het:

 • De intuïtieve groepshealing op afstand kost € 25,-p.p. wordt 1x per mnd gegeven, van 20.30 – 21.30 uur.
 • De IET* engelenhealing, kost € 45,- p.p. wordt 5x per jaar gegeven, van 20.00 – 22.00 uur.

Aanmelden:

Als je een ticket koopt voor een healing onderaan de pagina middels de ticket die achter de juiste datum staat, dan ben je gelijk en automatisch ook al aangemeld. Je ontvangt daar gelijk al een bevestiging van in de mail. En op de dag zelf, ontvang je van mij nog vòòr 19.00 uur een mailtje ter herinnering, bevestiging en voorbereiding.

 

Ter voorbereiding op de healingen op afstand:

Ter voorbereiding zou ik je willen adviseren om ongeveer twee uur van te voren niets (of heel licht en gezond) te eten, en ook na de healing niet gelijk naar eten te grijpen. Eten kan namelijk de boel behoorlijk dichttrekken.

Als je wilt meevoelen met de healing, mag hoeft niet:

Dan zou ik je willen vragen om 10 minuten voor aanvang al een rustig plekje op te zoeken, en even niks te doen en je even helemaal te ontspannen opdat je alles kunt voelen wat er te voelen is. Vaak kun je dan van alles meevoelen, maar ook als je niets voelt kan het zijn dat de healing op diepere lagen bij je aan het doorwerken is.

Hier even een klein verslagje van mezelf, wat ik stuurde aan de deelnemers na een van de groepshealingen dit jaar;

Het werd al gauw duidelijk dat in het voorwerk er alleen maar schoongemaakt en losgelaten zou worden, onder andere het loslaten van de angsten op de benen, die ons er van weerhouden om stappen te gaan nemen richting wat we van binnen werkelijk willen, maar waar angst ons in tegenhoudt…

Verder kwam in het voorwerk omhoog dat we tijdens de healing vanaf 21.00 uur stukjes verloren ziel zouden verzamelen en weer gingen teruggeven aan hen die bereid waren ze weer te ontvangen.

Verder in het voorwerk het gebruikelijke opschoonwerk om de energie zo mooi mogelijk voor te bereide op wat er daarna ging komen.

Eigenlijk een beetje als vorige keer, voelde ik weer dat toen we echt gas gingen geven, zo rond 21.00 uur, er van mij gevraagd werd een zo krachtig en groot licht mogelijk licht te zijn, opdat alles door mij heen kon stromen wat er gegeven zou gaan worden, en dat ging gelijk met volle kracht. Elke keer een ander thema, heel snel achter elkaar, van activaties, coderingen, formules, symbolen, tot kennis, inzicht, informatie, weten, naar alleen maar hoeven te Zijn, tot wat bleek het allerhoogste te zijn en dat was Bewustzijn….. de energie van healing en liefde die daarna kwam leek daar wel mee te verbleken.

Rond 21.30 uur was het ook opeens weer klaar.

Er volgde daarna alleen nog wat verticale verbinding en aarding.

En toen was het helemaal klaar. Wat een bijzondere healing weer!!!

Belangrijk:

Healing geschied door jouzelf, ik help je in samenwerking met Engelen, Gidsen, Spirits en God om jouw lichaam en geest de mogelijkheid te geven om weer zelf tot healing te komen. Hoeveel er opgelost en geheald kan worden is afhankelijk van in hoeverre we zelf bereidwillig en in staat zijn om los te laten. Alles gebeurt in divine timing and order. Nooit meer, minder, sneller of langzamer dan goed voor ons is.

 1. Dit zijn alle data voor 2023 (!!!!!)12x een Intuïtieve groepshealing (kost los 25,-)en5x een engelenhealing IET groepshealing (kost los 45,-).
  1. 25 jan. 2023, woe, Intuïtieve healing
  2. 08 febr 2023, woe IET* engelen healing
  3. 22 febr 2023, woe Intuïtieve healing
  4. 08 mrt. 2023, woe Intuïtieve healing   (let op: deze healing is verplaatst, hij stond oorspronkelijk op 15 maart)
  5. 12 apr. 2023, woe Intuïtieve healing koop hier je ticket
  6. 03 mei. 2023, woe Intuïtieve healing
  7. 17 mei. 2023, woe IET* engelen healing
  8. 21 juni 2023, woe Intuïtieve healing
  9. 05 juli 2023, woe IET* engelen healing
  10. 09 aug. 2023, woe Intuïtieve healing
  11. 06 sept 2023, woe Intuïtieve healing
  12. 20 sept 2023, woe Intuïtieve healing
  13. 04 okt 2023,  woe Intuïtieve healing
  14. 18 okt. 2023, woe IET* engelen healing
  15. 01 nov. 2023, woe Intuïtieve healing
  16. 15 nov. 2023, woe Intuïtieve healing
  17. 13 dec. 2023, woe IET* engelen healing

* IET staat voor Integrated Energy Therapy, dat is een engelenhealing die je kan helpen heel veel blokkades los te laten.