het licht is wie we zijn
Buddha monnik
Mijn boeken zijn vloeibaar goud

Wereld Healing

Wil jij ook meedoen met de Wereld Healing? Je bent van harte welkom!

Bij de Wereld Healing komen we met een hele groep mensen samen via Teams. Je kunt kiezen uit de maandagmiddag, of de maandagavond. Of misschien zelfs aan beide meedoen. Maar je hoeft natuurlijk niet elke maandag mee te doen.

We geven dan samen een healing aan alle mensen op de hele wereld. We doen dit op een manier dat we alle mensen op de hele wereld in heelheid houden. Dat is de meest krachtige healing die we aan mensen kunnen geven. Zo schijnt het heldere licht van ons bewustzijn op alle illusies, waardoor ze oplossen. We werken daardoor niet op wat er mis is met mensen, maar juist op dat we allemaal altijd al heel zijn.

Ik spreek de healing vanuit geïnspireerd spreken door/voor, waardoor we het alleen maar vanuit ons bewustzijn hoeven te laten gebeuren…

Middels deze prachtige meditatie gaan we in ons bewustzijn zitten. In de eenheid met het ‘al wat is’. En zelfs ook naar de hogere dimensies. Daar zijn we helemaal uit de weg, en kan het ‘al wat is’ nog veel krachtiger door ons heen werken. Dat is super mooi en ook echt groots om te ervaren.

Dit is hoe het werkt:

Vrijheid, blijheid.

Iedereen is vrij om mee te healen als het goed voelt. Dat hoeft natuurlijk niet elke maandag. Je ontvangt gewoon op maandag een link. Als je er op klikt doe je mee. Als je er niet op klikt doe je niet mee. Heel simpel en vanuit vrijheid, blijheid.  Je hoeft me ook helemaal niet te laten weten of je wel of niet meedoet, of waarom, dat is allemaal van jou.

Mocht je op een gegeven moment de link  niet meer willen ontvangen, laat het dan even weten via een mailtje, dan haal ik je van de lijst af.

We werken vanaf het allereerste begin zonder camera

Gewoon lekker in je eigen bubbel. Helemaal genietend van wat er allemaal mag gebeuren in de energie.

Het kost niks om mee te doen. Het levert wel veel op. Niet alleen leer je heel veel door deze healing. Het is ook een rustpunt en krachtbron, waar je de rest van de week heerlijk uit kunt putten en op kunt meestromen. Dat we alle mensen op de hele wereld een healing mogen geven is het natuurlijk al helemaal fantastisch. Al zullen we nooit precies weten wat het allemaal doet. Maar dat hoeft ook niet.

Je ontvangt van mij ongeveer/uiterlijk een half uurtje van te voren een Teams link via de mail

Als je daarop klikt via je computer dan ben je gelijk binnen. Je hoeft niks te installeren. Mocht je het echter willen volgen met je mobiele telefoon, dan heb je wel de gratis Teams app nodig.

Vanaf 13.30 uur in de middag / 20.00 uur in de avond delen we vaak eerst even met een klein groepje mensen wat informatie met elkaar. Over wat er allemaal speelt in de collectieve energie. Het is interessant om daar alvast in mee te luisteren. Het geeft vaak ook weer veel inzichten over de stukken waar je zelf in zit.

Intussen komen er nog mensen binnen in de healing.

Meestal beginnen we te healen rond 13.45 uur tot 14.45 uur (‘s middags)  / 20.15 uur tot 21.30 uur ( ‘s avonds).

Ook achteraf delen we nog heel even hoe we de healing ervaren hebben. Ook dat is altijd interessant en leerzaam wat er dan allemaal doorkomt.

Mocht je liever gewoon lekker in de energie willen blijven kun je daar ook alleen naar luisteren of je kunt zelf op ‘verlaten’ klikken dan ga je uit de meeting.

Angst voor eigen grootsheid

Doe gerust mee. Als je durft… Misschien wil je wel meedoen. Maar komt het er steeds niet van. Laat je er elke keer nog weer wat tussenkomen. Omdat er nog angst is voor al dat licht, die liefde, die kracht die we in onze spirit zijn.

Iets in je weet al dat dit heel groots voor je gaat zijn, en dat je door hieraan mee te gaan doen, enorme zevenmijlslaarzen stappen zult gaan maken. Dus ja, als je durft

 

Wil je zelf meedoen met deze healing aan alle mensen op de hele wereld, stuur dan even een mailtje naar info@mariahenkes.nl

Als je nog mensen kent die ook deze prachtige bijdrage zouden willen leveren middels deze healing, stuur dan deze informatie gerust door. En vraag ze om even een mailtje te sturen aan info@mariahenkes.nl

♥ Misschien vind je het ook fijn om regelmatig deze prachtige Wereldhealing van mij te doen… Hiervoor hoef je alleen maar op deze link te klikken…

♥ Misschien zou je zelf ook af en toe een healing van mij willen ontvangen, gewoon lekker vanuit je eigen ontspannen plekje thuis, kijk dan hier

Muziek:

♥ Als je mee gaat doen, zet voor jezelf van te voren alvast een lekker muziekje klaar van Mei Lan. Haar muziek heeft een hele hoge trilling, het zal je helpen om mee te gaan op de hoge trilling van deze Wereld Healing. Een fijne optie hierin is:

Song for a pure Heart 🧡 Mei-lan 1 Hour Loop RELAX

Of te klikken op deze link, dan heb je een prachtige playlist van meerdere nummers van Mei Lan, die ik heb samengesteld.

https://www.youtube.com/channel/UChRb6fSqIPoYV2fFvatjGLQ/playlists