het licht is wie we zijn
Buddha monnik
Mijn boeken zijn vloeibaar goud

Wereld Healing

Wil jij ook meedoen met de Wereld Healing? Je bent van harte welkom! Kost niks, levert wel heel veel op!

Bij de Wereld Healing komen we met een hele groep mensen samen, online, via Teams. Het is volledig vanuit vrijheid, blijheid. Je kiest zelf of je meedoet of niet. Je hoeft je niet aan te melden, of iets te laten weten. Het kost niks. We werken zonder beeld. We healen alle mensen op de hele wereld en ook onszelf, door iedereen in heelheid te houden. Middels een prachtig geleide meditatie spreek ik het door, waardoor we het alleen maar vanuit ons bewustzijn hoeven te laten gebeuren. Je ontvangt iedere zondagavond via de mail geheel vrijblijvend de uitnodiging, met daarin de TEAMS linken en als je mee wilt doen, kun je kiezen uit de Wereld Healing (2 ½ uur)  op maandagmiddag en het Bewustzijns Momentje (½ uur)  op de dinsdagavond. Je kunt natuurlijk ook gerust aan beide meedoen. Steeds meer mensen vinden dat heel fijn, omdat deze healingen ons de hele week door weer prachtig mooi ondersteunen om beter in het bewustzijn te kunnen blijven.

Als we iets of iemand, onszelf of alle mensen op de hele wereld in heelheid houden, dan is dat de meest krachtige healing die we kunnen geven.

Zo is mij van boven ingegeven. Door ons zo krachtig te focussen op heelheid, schijnen we automatisch het heldere licht van ons bewustzijn op alle illusies, waardoor ze doorzien en doorschenen worden en oplossen. Op deze manier werken we dus helemaal niet meer op wat er mis is met onszelf of met alle mensen op de hele wereld, maar juist op dat we allemaal altijd al heel zijn.

Middels deze meditatie vanuit geïnspireerd spreken, gaan we in de  eenheid met het ‘al wat is’. En zelfs ook naar de hogere dimensies. Daar zijn we helemaal uit de weg, en kan het ‘al wat is’ nog veel krachtiger door ons heen werken. Dat is super mooi en ook echt groots om te ervaren.

Dit is hoe het werkt

Vrijheid, blijheid.

Iedereen is vrij om mee te healen als het goed voelt. Dat hoeft natuurlijk niet elke maandag. Je ontvangt op zondagavond via de mail de teams linken voor de aankomende week. Als je daarop klikt via je computer dan ben je gelijk binnen. Je hoeft niks te installeren. Mocht je het echter willen volgen met je mobiele telefoon, dan heb je wel de gratis Teams app nodig.

Als je er niet op klikt doe je niet mee. Heel simpel en vanuit vrijheid, blijheid.  Je hoeft me ook helemaal niet te laten weten of je wel of niet meedoet, of waarom, dat is allemaal van jou.

Mocht het om welke reden dan ook, echt even niet lukken om binnen te komen in de healing met de TEAMS link, dan kan ik daar in het moment even niks aan doen. Het kan zijn dat je gevraagd wordt om even opnieuw aan te melden bij Microsoft, omdat TEAMS draait onder Microsoft. Als dat ook niet helpt kunnen we in de loop van de week even samen proberen te kijken waar het aan ligt. Wil je me daar dan even over mailen?

We werken vanaf het allereerste begin zonder camera

Gewoon lekker in je eigen bubbel. Helemaal genietend van wat er allemaal mag gebeuren in de energie.
Zet voordat je op ‘deelnemen‘ drukt, eerst je camera en je microfoon uit.
Het knopje van de camera uitzetten, vind je naast het pictogrammetje van de microfoon.

Het kost niks om mee te doen.

Het levert wel veel op. Niet alleen leer je heel veel door deze healing. Het is ook een rustpunt en krachtbron, waar je de rest van de week heerlijk uit kunt putten en op kunt meestromen. Dat we alle mensen op de hele wereld een healing mogen geven is het natuurlijk al helemaal fantastisch. Al zullen we nooit precies weten wat het allemaal doet. Maar dat hoeft ook niet.

Dank voor het leveren van deze prachtige bijdrage.

Tijden

Op de maandagmiddag is de Wereld Healing, deze is uitgebreider (2 ½ uur) we delen vooral van 13.30 uur tot 13.45 uur eerst nog even wat informatie met elkaar wat er energetisch allemaal speelt in het collectief. Het is interessant om daar alvast in mee te luisteren. Het geeft vaak ook weer veel inzichten over de stukken waar je zelf in zit.

Intussen komen er nog mensen binnen in de healing.

We beginnen dan om 13.45 uur met de meditatie.

Ook achteraf delen we nog vaak nog heel even hoe we de healing ervaren hebben. Ook dat is altijd interessant en leerzaam wat er dan allemaal doorkomt.

Mocht je liever gewoon lekker in de energie willen blijven kun je daar ook alleen naar luisteren of je kunt gewoon stilletjes op ‘verlaten’ klikken dan ga je uit de meeting. Doe vooral mee zoals het voor jou goed voelt in het moment.

Op de dinsdagavond is het Bewustzijns Momentje (½ uur). 20.00 -20.30 uur. Daar kun je ook aan meedoen als je wilt. Daarbij delen we niet vooraf en ook niet achteraf. Middels een korte geleide meditatie gaan we alleen even in het bewustzijn zitten om zo weer helemaal bij ons ware zelf te komen.

Angst voor eigen grootsheid

Doe gerust mee. Als je durft… Misschien wil je wel meedoen. Maar komt het er steeds niet van. Laat je er elke keer nog weer wat tussenkomen. Omdat er nog angst is voor al dat licht, die liefde, die kracht die we in onze spirit zijn.

Iets in je weet al dat dit heel groots voor je gaat zijn, en dat je door hieraan mee te gaan doen, enorme zevenmijlslaarzen stappen zult gaan maken. Dus ja, als je durft…

Aanmelden voor de Wereld Healing

Wil je voor het eerst meedoen met deze Wereld Healing en/of het Bewustzijn Momentje , stuur dan even een mailtje naar info@mariahenkes.nl
Dan kom je bij mij op de deelnemers lijst te staan en ontvang je elke zondagavond de Teams linken.
Mocht je dat op een gegeven moment niet meer willen, laat het dan gewoon even weten via een mailtje, dan haal ik je van de lijst af.

Delen met andere mensen

Als je nog mensen kent die wellicht ook mee willen doen met de Wereld Healing en/of het Bewustzijn Momentje kopieer dan even deze informatie en stuur het gerust aan ze door: https://mariahenkes.nl/wereld-healing/ . En vraag ze om mij even een mailtje te sturen info@mariahenkes.nl .

Muziekje erbij aan

Als je mee gaat doen, zet voor jezelf van te voren alvast een lekker muziekje klaar van Mei Lan. Haar muziek heeft een hele hoge trilling, het zal je helpen om mee te gaan op de hoge trilling van deze Wereld Healing. Een fijne optie hierin is: Song for a pure Heart 🧡 Mei-lan 1 Hour Loop RELAX

Of te klikken op deze link, dan heb je een prachtige playlist van meerdere nummers van Mei Lan, die ik heb samengesteld: https://www.youtube.com/channel/UChRb6fSqIPoYV2fFvatjGLQ/playlists

Andere meditatie van mij

Misschien vind je het ook fijn om regelmatig deze prachtige meditatie Wereldhealing van mij op www.youtube.com te doen… Hiervoor hoef je alleen maar op deze link te klikken…

Andere healing van mij ontvangen

Wil je zelf healing van mij ontvangen, ik geef per jaar 17 groepshealingen op afstand, die je gewoon lekker vanuit je eigen ontspannen thuis kunt ontvangen, ze worden in het moment gewoon gelijk aan je gegeven, je hoeft daar niet voor thuis te zijn, noch daarin mee te voelen, mag natuurlijk wel, kun je zelf wel wat healing gebruiken klik dan hier