Herinneren wie je werkelijk bent…

Verlangen naar het Grote Thuis

Maria schijnt een lichtje op je pad

Ik hoor het van heel veel hoog bewuste mensen, dat ze moeite hebben om hier in het aardse te zijn. Zelf ken ik dat gevoel ook wel.

Allereerst is dan heel belangrijk om te realiseren dat we er zelf voor gekozen hebben, om hier naar toe te gaan. Onze ziel heeft er zelf voor gekozen om in deze hele bijzondere tijd hier te zijn. Deze hele bijzondere tijd, waarin alle mensen op aarde overgaan naar de 5e dimensie, iets wat voor het eerst in de geschiedenis gebeurt, en waar wij als (hoog) bewuste en (ver) lichte zielen aan mogen bijdragen. Hoe mooi om juist in deze tijd op aarde te zijn. Alle andere wezens van andere planeten en alle spirits kijken op het balkon hoe wij deze transformatie allemaal aan het doormaken zijn. En wat daar allemaal bij komt kijken. Aan ups en downs.

Het schijnt dat er zoveel zielen hebben staan springen omdat ze zo graag deel wilden zijn van dit immense transformatie proces. Dat maakt dat het heel bijzonder is, om de uitverkorene te zijn van zoveel zielen, om hier te mogen zijn in deze bijzondere periode. Waarin we allemaal, op onze eigen manier, weer aan het herinneren zijn dat alles niets is, en de rest alleen maar illusie.

Ook dat gevoel om niet hier te willen zijn, is illusie. Is alleen maar weer de mind die ons daarmee klein probeert te houden. Ook hiervan kunnen we zeggen; “Ik ga dat helemaal niet meer doen joh. Ik ga daar helemaal niet meer in mee.” Ook hier kunnen we al dwars doorheen kijken en zien dat het illusie is.

Deze menselijke vorm is maar een vorm hè, die we hier hebben aangenomen. In feite zijn we nog steeds die hoog bewuste ziel die overal is, die in alle dimensies al aanwezig is. Daarom kunnen we ook hup zo naar bijvoorbeeld de 10e dimensie. We hoeven dus helemaal niet terug te gaan naar ‘de andere kant’, we hoeven helemaal niet te sterven of de aarde te verlaten, om bijvoorbeeld in die 10e dimensie, dat enorme gevoel van thuis voelen te kunnen ervaren. Het is er altijd. In de komende jaren zullen we daar steeds meer en meer in zijn. Als we over 9 en half jaar al in de 5e dimensie zitten, dan hebben we alle zwaarte, alle ziektes, alle systemen etc. al weer los gelaten en voelt het al zo veel lichter. We zijn nu nog even door de modder heen aan het ploeteren. Maar tegelijkertijd is die modder er helemaal niet. Is dat allemaal illusie. Is er alleen maar dat niets, zijn we alleen maar dat niets en is de rest alleen maar illusie. De menselijke illusionaire film.

Dat zijn we ons steeds meer aan het herinneren. Dat is een prachtig mooi proces. Een prachtige mooie reis. Waar we van mogen genieten. Waar we dankbaar voor mogen zijn dat we hieraan mee mogen doen, aan deze reis. Als het even niet makkelijk is, mogen we geduld en compassie hebben met onszelf, dat we het onszelf even niet makkelijk maken op dat moment, dat is dan ook wat het is. Er is niemand in het grote geheel die daar ook maar enig oordeel over heeft. Daarnaast mogen we ook compassie hebben met andere mensen, dat ze nog niet door de illusie heen kunnen kijken. Ook daar is niks mis mee.

Er is niks mis. We zijn precies waar we zijn mogen. We zijn precies hoever we zijn mogen. Alles klopt zo exact. Tot op de seconde nauwkeurig. Wat een master plan, een master piece, een master play. En het feit dat wij deze menselijke vorm hebben aangenomen is daar een prachtig mooi onderdeel van.

Het maakt in feite helemaal niet uit dat wij deze menselijk vorm hebben aangenomen. Het is niet dat we dit werkelijk zijn. Als er verlangen naar het Grote Thuis is, dan betekent dat, dat we ons geïdentificeerd hebben met die menselijke vorm. Dat we denken dat we die menselijke vorm zijn. Dan zijn we weer even verloren in die illusie. Maar we zijn nog steeds die ziel, die als we ons daar bewust van zijn, op elk gewenst moment weer overal is. En in wezen nog steeds vormloos is. Ego-loos is. Ik-loos is. Persoon-loos is. Dan ervaren we dat Grote Thuiskomen Voelen al weer.

Op de maandagmiddagen, gaan we met de Wereld Healing naar de hogere dimensies, om van daaruit alle mensen op de hele wereld te healen. Door ze in heelheid te houden. Als je hieraan wilt bijdragen of dit wilt ervaren meld je gerust aan.

Quote

“If you are not in peace, you have simply forgotten in that moment who you truly are…”

Onbekend