Herinneren wie je werkelijk bent…

Steeds meer kunnen ervaren dat we het ALLES ZIJN

Lieve zielemensen,

Het is al een tijdje zo dat ik voel dat ik zoveel mogelijk alleen maar hoef te ZIJN.

Dat klinkt heel simpel maar is nog helemaal geen gemakkelijke opgave. Want daarin kom je allerlei facetten tegen. Niks meer hoeven te doen, bereiken, presteren, bewijzen, laten zien, manifesteren… betekent dat je al die programma’s in jezelf mag loslaten. Het voelt zeker als de toekomst waar we naar op weg zijn. In de 5e dimensie is dat er allemaal al niet meer. Daar hoeven we ook alleen maar te ZIJN. Die liefdevolle stille aanwezigheid die we altijd al zijn… Dus ja, goed om hier alvast in te oefenen.

Een ander aspect wat je tegenkomt als je alleen maar hoeft te ZIJN is verveling, saaiheid, om vervolgens al het genieten van het mensstuk waar je dan in neigt te schieten en aan vast probeert te grijpen, ook weer mag doorzien, dat dat er wel mag zijn, maar niet hoeft te zijn.

Maar toch, hoe lastig het ook is, als we zoveel mogelijk alleen maar hoeven te ZIJN, omdat het een totale deprogrammering is van heel veel oude programma’s die nog in ons draaien, toch brengt die tijd je ook heel veel. En in dit moment waarin ik voel dat alles weer meer in beweging mag komen, kan ik achteraf mooi overzien wat het me allemaal gebracht heeft.

Een van de belangrijkste dingen die het me gebracht heeft, is een enorme verdieping van het besef dat we HET ALLES ZIJN. Als we kunnen ervaren dat wie we werkelijk zijn, die ziel, dat bewustzijn bestaat uit die energie, die ruimte, stilte, vrede, dat licht… en als we kunnen ervaren dat alles en iedereen om ons heen ook uit diezelfde materie bestaat… dan is alles één. Één liefde, één licht, één energie, één bewustzijn. Dan zijn we verbonden met alles. Maar we zijn niet alleen verbonden met alles, we ZIJN ook het ALLES. We hebben het alles in ons, we omarmen het, we omhelzen het, we behelzen het, we bestaan uit het alles, we ZIJN HET ALLES. Het totale bewustzijn van het grote geheel. Het AL WAT IS. Dat is nogal wat om je dat te herinneren. In de lagere energie hebben we alleen maar kunnen zien dat we soort van een individuele ziel zijn, een eigen bewustzijn. Maar in het hogere bewustzijn wat er aan het komen is, kunnen we zien dat we nooit afgescheiden zijn geweest. Altijd dat grote geheel en dat totale bewustzijn geweest zijn. In mijn tweede boek schrijf ik hier al over, maar nu heeft zich dat nog veel meer verdiept.

Het gevolg van steeds meer kunnen ervaren dat we het ALLES ZIJN is dat we er steeds meer tussenuit gaan met ons niet ware zelf. Waardoor we ook steeds meer in flow kunnen zijn, kunnen meestromen. In de Wereld Healing en eigenlijk in alles wat ik geef leid ik je hier naar toe.  Bij dit alles wordt me heel duidelijk gemaakt dat we steeds weer alleen maar heel goed hoeven te luisteren naar wat de bedoeling allemaal is. En dat te volgen. Maar wat we daarbij vergeten is vragen te stellen, en weer luisteren, en weer vragen om antwoorden en helderheid en duidelijkheid en weer luisteren…. En weer vragen of ze ons heel helder willen maken wat onze eerstvolgende stap mag zijn en weer luisteren…

Klik hier om te doneren