Herinneren wie je werkelijk bent…

We mogen onszelf meer gaan opschonen!

We mogen onszelf meer gaan opschonen!

Misschien hebben jullie het ook al gemerkt. De volle bloedmaan van 8 november 2022 heeft ons weer echt in een hogere trilling en sterker licht gebracht.

DAT IS WAAROM ZOVEEL MENSEN ZOVEEL MEER LICHAMELIJKE KLACHTEN ERVAREN. Het hogere licht schijnt op alle zwaarte van het lichaam, en dat mag en kan nu losgelaten worden. We hoeven dus niet te schrikken van lichamelijke klachten. Het is alleen maar het lichaam dat ons prachtig aangeeft, op welke stukken de zwaarte nog zit. Het lichaam vraagt ons middels die klachten alleen maar om die stukken los te laten, opdat het lichaam mee kan komen naar die hogere trilling van de 5e dimensie… Waar we dat stralende licht en die heelheid die we altijd al zijn, ook echt meer kunnen gaan zijn.

Het voelt ( nu al !!! ) dat alle zwaarte die we nog in het cel geheugen van ons lichaam meedragen, nog het enige is wat ons in de weg zit om meer volledig dat grootse licht te gaan zijn. NOG NOOIT WAS HEALING DAN OOK ZÓ AAN DE ORDE ALS NU! Als een zware jas mogen we alles van ons af laten vallen.  We hoeven niet meer te weten waar het mee te maken heeft; hoe, waardoor of wanneer het ontstaan is. Dat alles is van de oude energie. Nu in de nieuwe energie mag het er simpelweg allemaal vanaf…. Dat zal je helpen om met meer gemak en moeiteloosheid door de komende tijd heen te stromen. Want dan blijft dat stralende licht, die heelheid en die moeiteloosheid die je altijd al bent, vanzelf steeds meer over.

MISSCHIEN HEB JE GEMERKT DAT IN JE HUIS OOK VAN ALLES STUK GAAT. Ook dit heeft met het bovenstaande te maken. Het hogere licht schijnt ook op ons huis, want ook ons huis mag meekomen in die hogere trilling. Alles om ons heen heeft immers ook invloed op ons. Daarom mogen we energetisch gaan opschonen, spullen opruimen, weggooien, loslaten, leger maken.

Mijn spirithelpers hebben me aangegeven dat we in het nieuwe jaar weer doorgaan met de groepshealingen op afstand! Sterker nog, ze gaven dus aan dat op dit moment het opschonen van de zwaarte uit ons lichaam héél belangrijk is. Omdat het vooral al die zwaarte, ladingen en lasten in ons lichaam is, wat ons ervan weerhoudt om al meer vanuit de moeiteloosheid van de 5e dimensie te kunnen zijn. Daarom mogen we alles loslaten, wat ons niet langer dient.

Zo kun je het hele jaar door extra ondersteund worden in al je processen. En je hoeft daar helemaal niks voor te doen.

Je ontvangt deze zeer krachtige healingen, gewoon lekker vanuit je eigen ontspannen thuis. Je hoeft niet thuis te zijn, noch mee te voelen, mag wel. Het wordt in het moment gewoon gelijk aan je gegeven.

Ik kan je van harte aanbevelen om deel te nemen, want dat betekent dat je bijna elke maand 2x een boost in bewustzijn, groei, energie en healing zult ontvangen.

Voor elke healing ontvang je van te voren even een mailtje als reminder, en ook na afloop even een kort verslagje van de healing.  (voor data zie hieronder).

Aanmelden voor de healingen kan via de koopticket die vind je hier

Dit zijn alle data voor 2023

12x een Intuïtieve HEALING (kost los 25,-)

en

5x een engelenhealing IET HEALING (kost los 45,-).

 1. 25 jan. 2023, woe, Intuïtieve healing
 2. 08 febr 2023, woe IET engelen healing
 3. 22 febr 2023, woe Intuïtieve healing
 4. 15 mrt. 2023, woe Intuïtieve healing
 5. 12 apr. 2023, woe Intuïtieve healing
 6. 03 mei. 2023, woe Intuïtieve healing
 7. 17 mei. 2023, woe IET engelen healing
 8. 21 juni 2023, woe Intuïtieve healing
 9. 05 juli 2023, woe IET engelen healing
 10. 09 aug. 2023, woe Intuïtieve healing
 11. 06 sept 2023, woe Intuïtieve healing
 12. 20 sept 2023, woe Intuïtieve healing
 13. 04 okt 2023,  woe Intuïtieve healing
 14. 18 okt. 2023, woe IET engelen healing
 15. 01 nov. 2023, woe Intuïtieve healing
 16. 15 nov. 2023, woe Intuïtieve healing
 17. 13 dec. 2023, woe IET engelen healing

Klik hier om te doneren