Herinneren wie je werkelijk bent…

Grotendeels onopgemerkt is de wereld aan het veranderen…

Grotendeels onopgemerkt is de wereld aan het veranderen. Het gaat heel subtiel. De trilling, frequentie wordt hoger om ons heen en in ons. Ons lichaam mag daar in mee komen. Daarom wordt er van boven steeds gehamerd op healing en opschonen. Dat is dan ook waarom ze willen dat ik me vooral met healing bezig hou.

Een van de grootste veranderingen die we kunnen voelen, is dat we niks meer hoeven. Het is nog bijna niet voor te stellen, maar als we over zo’n 9 jaar allemaal meetrillen op de bewustzijnsfrequentie van de 5e dimensie, dan hoeven we niks meer te doen. We hoeven dan alleen nog maar te zijn. Vanuit dat alleen maar hoeven te zijn, zal alles wat we mogen gaan doen, vanzelf door ons heen gaan ontstaan. Vanuit flow, moeiteloosheid, luisterend, volgend, meestromend naar dat wat mag ontstaan.  Weggaand van de oude energie van wilskracht, van moeten, duwen en trekken, zijn we op weg naar vrijheid, niks meer hoeven, meegaan met de flow. Dicht bij jezelf blijven, niet meer anderen het naar de zin maken. In stilte en in rust, voelen waar en wanneer we echt die hele duidelijke duw voelen in de richting die we mogen nemen. En tot die tijd, niets doen, in ons licht gaan zitten, door ons zo vaak we kunnen bewust te zijn van het stralende licht wat we zijn. Als voorlopers zijn wij hier al mee aan het oefenen. Opdat wij de mensen die straks plotseling in de 5e dimensie zullen zijn, daarin al de weg kunnen wijzen. Vaak komt er nu nog oude energie in ons op. De oude energie dat ons leven gevuld en actief moet zijn, gaaf en cool voor onszelf en voor de buitenwereld. Die oude, gedreven energie, die drive, is ook nog volop om ons heen, we mogen dat gaan zien, gaan doorzien dat het oud is. Intussen zitten we nog steeds in een tijd dat er ook nog gewoon brood op de plank moet komen. Het kan zijn dat ze je iets laten doen waardoor je je geld kunt verdienen en daarnaast zoveel mogelijk tijd over houdt om het bovenstaande te kunnen doen, het alleen maar zijn… om zo uiteindelijk vanuit overgave mee te kunnen stromen naar wat je ziel hier mag doen. Maar het is de mind die dat graag allemaal al wil weten, het hoe, wat, wanneer en waarom, maar dat is niet meer hoe het werkt. Vanuit de oude principes willen we graag hard werken en zijn we bereid om ontzettend ons best te doen, om daar uit te komen wat de bedoeling is, maar dat alles is die oude wilskracht, dat is niet meer hoe het in de nieuwe tijd werkt. Nu zijn we in een tijd gekomen dat we een terugtrekkende beweging mogen maken, naar stilte, rust en dichtbij onszelf blijven, om goed te kunnen luisteren, volgen en meestromen. Nu is het nog luisteren naar wat er mag gebeuren, dan handelen en dan hup onze energie er weer uit halen, maar uiteindelijk gaan we er naar toe dat we continu bij onszelf kunnen blijven en als het ware vanuit ons hangmatje, hele kleine duwtjes tegen dingen kunnen geven en dan stroomt het al. Misschien merk je het ook al steeds meer, dat we kunnen spelen met de energie. Alles is immers energie. Deze hele verandering is nog best lastig, ontdekken hoe het is om te niet-doen, het laten ontstaan, niet meer trekken en duwen, alleen maar zijn… vanuit overgave. Maar als het steeds beter lukt, ervaren we een vrijheid, rust, ontspanning en stralendheid die ongekend is. Dat is de hemel op aarde.