Herinneren wie je werkelijk bent…

The Butterfly Effect; als er 1 ding verandert, verandert alles!  

‘The Butterfly Effect’:

The Butterfly Effect, is een universele wet, die zegt dat als je één ding verandert, dat alles dan mee verandert.

Zo licht als een vlinder.

Alles verandert door één enkele vlinder

De naam komt van de bekende metafoor dat het wapperen van de vleugels van één enkele vlinder in bijvoorbeeld Brazilië een ketting van gevolgen in gang kan zetten, die zelfs een tornado kan veroorzaken in bijvoorbeeld Texas.

Denk maar aan het bekende steentje wat je in het water gooit, de rimpelingen die dat veroorzaakt reiken zo wijds, daar hebben we helemaal geen idee van. Zelfs wanneer we iets denken, zeggen of doen, dan heeft dit altijd al een bepaalde impact op de wereld, simpelweg omdat we vanuit de energie allemaal zo verbonden zijn, allemaal één zijn.

Zo kan één verandering, er ook voor zorgen dat al het andere op zijn plek valt. Voor onszelf en omdat we zo verbonden zijn met iedereen zal dat ook weer een effect hebben op de hele wereld.

Het is al fijn dat we weten dat er maar één ding hoeft te veranderen, wat dat ene ding ook maar is. Maar ook dat ene ding gaan we niet veranderen vanuit wilskracht, mindset of positieve kracht. Want in het bewustzijn hoeft er helemaal niets te veranderen.

Hoe dan wel? Als we weten wat we zouden willen veranderen, dan houden we dat ene ding even in gedachten… en voelen hoe het voelt…

Vervolgens bouwen we gewoon door aan ons Bewustzijn. Want als onze trilling hoger wordt, past er vanzelf een nieuwe realiteit bij ons. Het is eigenlijk geen nieuwe realiteit, want bij de toekomstige jij, ligt deze nieuwe realiteit altijd al klaar. Alleen gaan wij daar pas bij passen, als onze trilling omhoog gaat. Dat is wat manifesteren is.