Herinneren wie je werkelijk bent…

We hebben allemaal onze eigen innerlijke processen te doorlopen

We hebben allemaal onze eigen innerlijke processen te doorlopen, om ons te herinneren dat we die oneindige liefdevolle stralende grootsheid altijd al zijn. Om ons steeds meer bewust te kunnen zijn dat de angst voor onze eigen grootsheid en stralendheid eigenlijk helemaal niet bestaat. Dat ook die gedachte, zoals alle gedachtes één groot netwerk van illusies is. Maar dat we die illusie, dat het eng zou zijn om in die grootsheid en stralendheid te gaan staan, nog wel steeds geloven. Omdat we die illusie nog steeds geloven, houden we onszelf nog steeds met verschillende dingen klein, zoals bv door middel van; ziektes, verslavingen, angst, pijn, destructieve gedragingen, niet gelukkig voelen etc. We denken allemaal dat dat echt is. Daarom zitten we in lijden.

Samen help ik je om steeds meer dwars door deze illusies heen te kijken en te zien dat je altijd al heel bent, en groots bent, en stralend bent. En dat er nooit, nooit, nooit ook maar iets is geweest, wat daar enige invloed op kon hebben.

En het mooie is, dat als jij je dit weer herinnert, als jij hier weer dwars doorheen kunt kijken, en weer in al je grootsheid en stralendheid gaat staan, dan zul je dit wereld wijd en ook naar alle mensen dichter om je heen, uitstralen en ze daarmee inspireren.