Herinneren wie je werkelijk bent…

* Je bent elke maandagmiddag van harte welkom om mee te doen met de gratis online Wereld Healing!

*Je bent elke dinsdagavond van harte welkom om mee te doen met het gratis online Bewustzijn Momentje!

*Je bent elke dinsdagavond van harte welkom om mee te doen met het gratis online Stilte Momentje!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

1 op 1 Coaching Sessie

januari 1 - december 31

€ 125 ,-
hoe kunnen we het laten stromen vanuit flow

1 op 1 Coaching Sessie

Hoe ziet een 1 op 1 Coaching Sessie eruit

Tijdens een 1 op 1 coaching sessie gaan we kijken waar je tegenaan loopt in je leven of in je proces naar ontwaken. Daar schijn ik het licht op, om je middels heldere inzichten te helpen weer een stukje verder te komen op je pad en dingen weer wat meer in beweging te krijgen voor je.

Daarbij wordt er ook altijd heel mooi door me heen gesproken door een heel scala aan Spirits, Engelen, Gidsen en Overleden dierbaren. Soms tune ik even heel bewust in als ik heel specifiek een antwoord nodig heb.

Alles wat jij nodig hebt in het moment gebeurt. Tijdens de sessie krijg je een aantal handvaten waar je zelf verder mee aan de slag kunt. Je zult merken dat de inzichten heel veel voor je zullen oplossen en in beweging zullen zetten.

In je kracht gaan staan door 1 op 1 coaching

Het leven daagt ons regelmatig uit om in onze kracht te gaan staan. Mensen, situaties, gebeurtenissen, duwen ons uit onze kracht, net zolang todat wij kunnen zeggen “en nu is het genoeg, nu wordt het tijd dat ik in mijn kracht ga staan.” Als je kunt zien dat dit is hoe het werkt, dan kun je dingen als een uitdaging gaan zien en dan wordt het leven een stuk interessanter.

Als je in je kracht kunt gaan staan, dan betekent dat eigenlijk dat je kunt gaan zien ‘wie je werkelijk bent’; altijd al geweest bent, en ook nog steeds bent ondanks alles wat er gebeurd is in je leven. Wie we werkelijk zijn  is onze ziel, die altijd al onbegrensd groots, oneindig liefdevol en onmetelijk krachtig is!

Diep van binnen weten we dat, voelen we dat en zijn er in ons leven ook momenten geweest waarop we dat ervaren hebben. Maar op andere momenten kan het leven knap ingewikkeld lijken en voelen we ons vaak behoorlijk machteloos en krachteloos. Heen en weer geslingerd tussen ‘goede en slechte tijden’. Zonder dat we daar enige grip op lijken te hebben, zonder dat we in onze kracht kunnen gaan staan van wie we werkelijk zijn.

Een illusie van onze mind

Zodra we kunnen begrijpen en ervaren dat het fenomeen ‘goede en slechte tijden’ slechts een illusie van onze mind is, dat het slechts onze gedachten zijn die ons daartussen heen en weer laten slingeren, dan is er een opening gekomen om te gaan zien ‘wie en wat we werkelijk zijn’, en kunnen we gaan ontwaken uit alle illusies.

Graag wil ik je helpen om jouw pad een stukje helderder maken. Dat is waar mijn passie ligt. Mensen helpen ontwaken, om zo ook hun leven te verlichten. Opdat ook jij vanuit gemak en moeiteloosheid kunt Zijn, kunt Zijn wie je werkelijk bent. Om zo, vanuit Zijn, te gaan doen waarvoor jij  hier op aarde gekomen bent. Dat is waarom ik workshops over het bewustZijn en Satsang geef en ook 1 op 1 sessies.

Waar

Voor 1 op 1 coaching sessies ben je òf van harte welkom, in mijn praktijk; Kerkelandshoek 10 in Abbekerk (10 min. v. Hoorn, 30 min. v. Amsterdam).

Òf we kunnen de sessie online doen, via TEAMS of Skype, en ook telefonisch kan.

Kosten

125,-         Duurt zolang als nodig is, meestal rond de 2½ à 3 uur, soms langer, dat wat nodig is.

 (Als je met z’n tweeën komt, dan is het € 180,- totaal, dus € 90,- per persoon.)

Aantal sessies

Ik werk niet met een vast aantal sessies. We gaan in eerste instantie gewoon uit van 1 sessie, die laat je gewoon bezinken en uitwerken.

Daarna kun je altijd nog weer een coaching sessie afspreken zodra dat zo voelt. Vrijheid – Blijheid.

Maak een afspraak

Om een afspraak te maken stuur je even een mailtje naar info@mariahenkes.nl Graag je telefoonnummer(s) erbij zetten, en of je de sessie live in de praktijk wilt (Kerkelandshoek 10 in Abbekerk) of op afstand, online of telefonisch.

Kost 222-

Gegevens

Begin:
januari 1
Einde:
december 31
Kosten:
125

Organisator

Maria Henkes
Telefoon:
0646274166
E-mail:
info@mariahenkes.nl
Bekijk de site van Organisator