Herinneren wie je werkelijk bent…

Wat is onvoorwaardelijke liefde

Wat is die onvoorwaardelijke liefde die we in onze ziel, in ons bewustzijn zijn?

 

Dat is alles laten zijn zoals het is. En ook iedereen laten zijn zoals het is.

 

Onvoorwaardelijke liefde is onvoorwaarde-lijkheid. Zonder enige voorwaarden.

 

Liefde voor het AL WAT leeft, het AL WAT IS, voor de totale creatie.

 

Het is oordeelloosheid.

 

Het is uit het verzet en de weerstand blijven, want als je daarin zit, als je nog denkt dat je een probleem in je leven hebt, dan ben je op dat moment niet in die onvoorwaardelijke liefde. Maar daarbij dan juist ook weer vanuit die onvoorwaardelijke liefde naar jezelf toe zijn, dat je even in het verzet en de weerstand zit. Oftewel vanuit mildheid, geduld, begrip naar jezelf toe, dat ‘onvoorwaardelijke liefde zijn en leven’ een proces is.

 

Waarbij we met z’n allen in dit grote spel dat we het menselijke leven noemen, aan het spelen en oefenen zijn, om steeds meer alles en iedereen te kunnen laten zijn. In die oordeelloosheid blijven. Ook mbt mensen die zich gender neutraal voelen, en graag aangesproken willen worden met hen. Maar ook oordeelloos blijven naar alle mensen die daar van alles van vinden.

 

Liefde is ontspanning, want als we haast of stress hebben, of ongeduldig zijn, laten we het al niet meer zijn zoals het is.

 

Liefde is weten dat we altijd veilig en beschermd zijn, want daar waar angst is, kan geen liefde zijn.

 

Liefde is samen, in eenheid, want daar waar nog afgescheidenheid is, is geen liefde.

 

Liefde is dankbaarheid, mededogen en compassie, toelaten, overvloed…

 

Het is meestromen en meegaan met de universele flow. Overgave.

 

Onze allergrootste wens, genade, geluk, is om helemaal te mogen zijn… helemaal mogen zijn zoals we zijn. Dat is ook vaak wat onze kinderen ons op de één of andere manier aan het spiegelen zijn, dat ze alleen maar willen dat ze helemaal mogen zijn. Helemaal mogen zijn zoals ze zijn. Geaccepteerd worden zoals ze zijn. En uiteindelijk dat zij en ook wij alleen maar hoeven te zijn. Dat zijn altijd al genoeg is.

 

Wil jij je weer herinneren hoe je die onvoorwaardelijke liefde kunt zijn?

mijn meest transformatieve Master Class is de Ibiza 7 daagse Bewustzijn Retraite! die begeleid ik weer van 24 mei – 31 mei 2023 . Je bent van harte welkom!